Piercing, Hızma nereyi önerirsiniz?

L

littlewise

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi littlewise
bugun kadıköyde bir yere sordum burnumu deldirmek için, rıhtımdan boğaya cıkarken sağda altın hanı var, deniz bankın karşısında kalıyo. orada tabanca ile deliniyormus ve 10 tl imiş, sizce nasıl?
yarın öğleden sonra gelebilirsin dediler ama pahalı mı sizce 10 tl.? fiyatları pek bilmediğim icin sonradan kötü hissetmek istemiyorum

orda deldirenler varsa görüşlerini yazarlarsa cok sevinirim, tesekkurlera.s.:1hug:

ya da onerebileceginiz temiz ve ucuz bi yer varmı istanbulda? / anadolu yakası tercihim

• Konu Sahibi littlewise
neden kimse buraya bakmıyo:çok üzgünüm:

cevaplarınıza göre yarın gidicem

• Konu Sahibi littlewise
dudak altı cok sexi duruo ikinci olarakta burunu oneriorumm ama burun daha cok acıo.. =D

• Konu Sahibi littlewise
umarım burnunu deldirmemişsindir tavsiye etmem vücuttaki bütün sinirler burunda toplanıyor çünkü çene altı olabilir bendede var herhangi bir sorun yaşamadım birde kulağımda extreme piercing var ama onuda canını acıtacağını düşündüğüm için önermiyorum.

• Konu Sahibi littlewise
burnumu deldirdim, baya oluyo 6-7 ay kadar ve artık benim bi parçam gibi, ilk başta hep kanıyodu zorlandım biraz ama zonra alıştım, sadece ucu toparlak hızmalardan kullandığım için çıkarıp takmak zor oluyo ama zırt pırt değiştirmiyorum zaten. şimdi de kulaklarıma ikinci delik istiyorum bakalım...

• Konu Sahibi littlewise
cnm memnunmusn bende burnumu deldirmek istiyorum ama nereye dediriceğim konuusnda karar veremedim eczaneler falan delermi?yoksa gümüş tkaı satan gibi yerlerde tabancaylamı deldirsem diye düşünüyorum

• Konu Sahibi littlewise
peki Avrupa yakasında nerede deldirebiliriz ve fiyatları ne? mesela burunla kaş?

• Konu Sahibi littlewise
burnu tabanca ile deldirmeyin bence sonra habire sorun çıkarır ağrır iltihap kapar vs.:KK50:

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi littlewise
ben bursada 10a deldrdim normal fiyatı heralde daha ucuza kulak bile delmiyorlarkii

X