• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereyi Ne Kadara Yaptırdınız??

jervez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
133
0
96
İstanbul
Kızlar nerenizi,nerde,kaça yaptırdınız ve sonuç alabildinizz mi??
Bir seansa ne kadar ödediniz??
Yaarrdııımmmmm

Son düzenleme:
Kızlar nerenizi,nerde,kaça yaptırdınız ve sonuç alabildinizz mi??
Bir seansa ne kadar ödediniz??
Yaarrdııımmmmm

bn ilk alex cihazıyla başladım seansa 500 ödedim(bacak,kol altı,genital).genitalde dördüncü bacakta üçüncü seansta ndyag a geçtim onda daha çok sonuç aldım 6.seansım bitti genitalle kol altında yüzde seksen,bacak yüzde yetmiş bitti.nd yag her seansına 400 ödedim indirim yaptılar yine bir çok yere göre başlamadan 5 ay jilet yaptım onun faydası oldu hala da yapmaya devam ediyorum jilet.6 seansta toplam maliyetim 2.650

Beylikdüzü Acıbadem hastanesini aradım şimdilik koltukaltıyla başlamayı düşünüyorum..Seansı 45 dediler,6 seansta bitiyor 270 yapıyor..Bana uygun geldi fiyatı ayrıca Acıbadem hastanesi isim yapmış olduğundan güveniyorum..Haftaya başlamyı düşünüyorum ordan sonuç alamazsam Bakırköyde tavsiye edilen yerle görüşeceğim..

Ben göbek ve bel için 200 veriyorum. 5 seans oldu. Belimdekiler epey inceldi, göbek kısmı incelse de, istediğim sonucu alamadım henüz.

Koltukaltı + genital + alt bacak toplamda 1600 verdim. Cihaz alex.

4. Seans bitti 5. ye gireceğim önümüzdeki günlerde. Bacakta diz bölgesinde kaldı, bacağımın diğer yerleri pürüzsüz. Koltukaltım inceldi ve %80 azaldı. Genital aynı şekilde %80 azaldı ama dudak bölgesi inatçı.

Genel olarak çok memnunum.

Alexle devam ediyorum.2.seanslarıma giydim koltuk altım zaten azdı az az kaldı.
Koltukaltı:80
Genital:180 ödüyorum bende.
3.seans için kararsızım ütülemeye gitmeyi düşünüyorum aynı fiyatlarla.

koltukaltı 50 ye yaptırıyorum. memnun gibiyim. 3 seans yaptırdım. denge tıp merkezine gidiyorum. nd yag kullanıolar.

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

Back