Nereye şikayet edebilirim?

Kes gitsin zaten hiç sevmiyorum şu şatafatı bilmiyoruz sanki seçim olacağını çok gerekli o bayraklar çok etkilendim astın diye sana vereceğim oyumu hı hı evet :KK53:

Aynen. Bu partinin bayrakları çok güzelmiş oyumu bunlara vereyim diyen yoktur herhalde :)) boşuna zarar ziyan valla.

Ayrıca destekledigim parti bole opsa keserdim ben. Kimsenin bana sormadan evime bayrak asmaya hakkı yok.

ya ne saçma kadınlar var.e mübarek.akp sana ne yaptı.zorla başını mi örttü,ki ben açığım öyle bişey olmadı! madem despoto neden açığım,gör be,önceden ne vardı da şimdi mahrumsun.tezek için bile sıraya girerdi anan .
yapılan hizmetleri de Allahagjgp dmçok sen kullanirsin.
nankörleri sevmiyorum
umarım emek verir verir sonunda nankörlük görür anlarsıniz
çok boşsun bu kadın.çok.

üzerine alınan tüm boşlara

ya ne saçma kadınlar var.e mübarek.akp sana ne yaptı.zorla başını mi örttü,ki ben açığım öyle bişey olmadı! madem despoto neden açığım,gör be,önceden ne vardı da şimdi mahrumsun.tezek için bile sıraya girerdi anan .
nankörleri sevmiyorum
çok boşsun bu kadın.çok.

Abooov buralar birazdan feci karışır benden söylemesi :))

Parti isimleri yazmayın lütfen ve parti propagandası da yapmayın, kimseye de hakaret etmeyin.
Burası BDV, siyaset meydanı değil...

Ben olsam çoktan kesmiştim bile. Hangi parti olduğunun önemi yok benim için, sevmem öyle şeyleri.

nankörleri sevmiyorum
çok boşsun bu kadın.çok.

sen önce düzgün cümle kurmayı bir öğren, ondan sonra millete akıl vermeye kalkarsın.

Isim yada imayla propaganda yapanlarin o bayragi sormadan asanlardan farki yok. Bayrak asildi diye arabalar bas bas parti ismi sayikliyor diye siz propaganda yapiyorsunuz diye kimsenin karari degismez.

keserim gider benim mülküme kimse bayrağını veya başka bişeyini izinsiz asamaz komşu gelip senin balkon yüksek çamaşırımı koycam ya da arabanın üstünde benim halım örtüm dursun diyebiliyo mu.

geçen sene üst kattan başlayıp bizim balkonu kapatacak şekilde koca bir parti bayrağı asmışlardı eşim hemen yönetici ile konuştu kaldırın burası benim evim diye onlar da o gün akşamı kaldırdılar

:KK70: Cumhuriyet bayramında bile bu kadar bayrak görmedim ben. Sanki bayrak üretimine geçmişler heryerde farklı farklı partilerin bayrakları :KK70: Valla ben olsam gizli gizli değil de söylene söylene keserdim :)

nankörleri sevmiyorum
çok boşsun bu kadın.çok.

çok şaşırmadım :)

"sayın cumhurbaşkanında"

biz taşeronlara nankör demişti

kaçaksarayında ki 1 kadeh parası dahi ücret alamayan taşeronlara

X