- 29 Temmuz 2023
- 687
- 1.178
- Konu Sahibi hindistancevizli
Arkadaşlar çok kötüyüm, gündemdeki haberleri görmüşsünüzdür.
Şehit olan bir kardeşimiz oranın başmühendisiymiş, kadın evlilik yıldönümünde çiçek almak için aşağı indiğinde şehit edilmiş.
Migren atağım tuttu, kustum, başımın ağrısından duramıyorum üzüntüden artık içim dışıma çıktı.
Nereye gidiyoruz biz?
Ne zaman biri dur diyecek?
O kadar yorgunum ki ama gözüme uyku girmedi.
5 şehit diyorlar, belki daha fazla. Belki yarın sayı artacak, o sayılar birilerinin hayatı. Hayata tutunma sebebi.
Öyle alıştık ki bir yerde saldırı olmasına, şehit olmasına, şehit ve gazi sayılarımıza,
Artık hiç tepki vermiyoruz.
Ne yazık ki herkes yaşamına devam ediyor.
Biz buna nasıl alıştık?
Bizi nasıl alıştırdılar bu duruma?
Bu ne ilkti ne de son olacak biliyorum. Sadece üzülüp ağlayıp hikaye atmaktan başka ne yapabiliriz?
Başka bir ülkede olsa millet sokağa dökülürdü.
Biz neden uyuşmuş gibi sadece izliyoruz?
Balkona çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak herkesi kollarından tutup sarsmak istiyorum.
Gündüz vakti, Türkiyemizin kalbinde, en önemli yere saldırı düzenleyenler yarın neler yapmaz ki.
Yapmasınlar artık.
Artık bir güne güzel haberle uyanalım.
Endişeden ve üzüntüden kendimi harap ettim.
Orada hiçbir tanıdığım yok
Ama bütün şehitler benim ailemden gibi.
Şehit olan bir kardeşimiz oranın başmühendisiymiş, kadın evlilik yıldönümünde çiçek almak için aşağı indiğinde şehit edilmiş.
Migren atağım tuttu, kustum, başımın ağrısından duramıyorum üzüntüden artık içim dışıma çıktı.
Nereye gidiyoruz biz?
Ne zaman biri dur diyecek?
O kadar yorgunum ki ama gözüme uyku girmedi.
5 şehit diyorlar, belki daha fazla. Belki yarın sayı artacak, o sayılar birilerinin hayatı. Hayata tutunma sebebi.
Öyle alıştık ki bir yerde saldırı olmasına, şehit olmasına, şehit ve gazi sayılarımıza,
Artık hiç tepki vermiyoruz.
Ne yazık ki herkes yaşamına devam ediyor.
Biz buna nasıl alıştık?
Bizi nasıl alıştırdılar bu duruma?
Bu ne ilkti ne de son olacak biliyorum. Sadece üzülüp ağlayıp hikaye atmaktan başka ne yapabiliriz?
Başka bir ülkede olsa millet sokağa dökülürdü.
Biz neden uyuşmuş gibi sadece izliyoruz?
Balkona çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak herkesi kollarından tutup sarsmak istiyorum.
Gündüz vakti, Türkiyemizin kalbinde, en önemli yere saldırı düzenleyenler yarın neler yapmaz ki.
Yapmasınlar artık.
Artık bir güne güzel haberle uyanalım.
Endişeden ve üzüntüden kendimi harap ettim.
Orada hiçbir tanıdığım yok
Ama bütün şehitler benim ailemden gibi.