Neredeyse hiç kullanılmamış koşu bandı-kondisyon bisikleti ve twester

Canim eşimi aradım tamam dedi. Eğer satacaklar direk alıcam. Sen nerde oturuyorsun kargo ne kadarmis? Ben istanbul b.cekmecedeyim.

Tuğçe arkadaşım öncelik senin

Canım ben bingöl solhan dayım kargo 26 liraymis hemen istiyorsan eşim mesai bitmeden kargoya versin

Tat

Tatlim bak oncelik tugceye ait sonra bana sonra sana yani malesef :KK43: once tugce aliyormu bi soralim sonra
Gösterdiğin incelik için ayrıca teşekkür ederim .Saygı herşeyden önemlii bu hayatta canım çok zarif olduğun yazılarından belli çok öpüyorum :)

Tuğçe arkadaşım öncelik senin

Canım ben bingöl solhan dayım kargo 26 liraymis hemen istiyorsan eşim mesai bitmeden kargoya versin
Şuan yaptığın çok ayıp öncelik bana aitken arkadaşa hemen sorup göndereyim diyorsun önce bana sorman gerekmiyormuydu bence bir özür dilemelisin ?

Eğer tuğçe arkadaşımız almayacaksa hemen kargoya verebilir canım ama istanbuldayim ben kargo aynımidir. O kadar büyük şey 26 lira eminmisin:)

Eger öyleyse istiyorum ama tuğçe arkadaşımız yeni gördüm. O almazsa aliyim

Canım telden giriyorum pek kullanamiyorum farkedemedim ismi özür dilerim tabi ki istiyorsan hesap no gondereyim eşim gondersin

Tamam canım hesap numaranızı gönderin bana özelden ben parayı yatırırım sizde yarın kargolarsınız.

Back