Himm valla bende taşınma falan olmasa bu fiyata vermem asla geçen ay 450 veriyorlardı vermedim hem de elden alacaklardı kargo yoktu en az 500 düşünüyordum ama taşınma çıkınca götürmek istemediğinden satıyorum bu fiyata sıfırdan hiçbir farkı yokBen kırıkkaledeyim koycak yerim olsa hiç kaçırmazdım
kargo ne kadar tutar ki acaba ?
Istanbul veya izmit civarı ne kadar olur nakliyesi ogrenebilirseniz cok iyi olurGerçekten çok temizler nerdeyse hiç kullanmadım hangi illerdesiniz ona göre eşim sorsun yarın
Istanbul veya izmit civarı ne kadar olur nakliyesi ogrenebilirseniz cok iyi olur
Sadece kosu bandinin
Hanimlat ben de kirikkaledeyim. Bi arkadaş düşünüyordu ben ona sorup doneyim
Istanbul veya izmit civarı ne kadar olur nakliyesi ogrenebilirseniz cok iyi olur
Sadece kosu bandinin
Hanimlat ben de kirikkaledeyim. Bi arkadaş düşünüyordu ben ona sorup doneyim
canım ayrı satmayı pek düşünmüyordum bisikleti hediye gönderecektim ama herkes ayrı soruyor 50 tl bisikleti düşünüyorum ama bisiklette kargoya yardımcı olamam malesef
twester i hediyeCanım twester ve bisikletini(ikisini) 50 tl ye verirsen bir arkadaşım talip (elçiye zeval gelmez ) :)
En azından hediye olarak vereceğine onlar elinden çıkar koşu bandınıda 350 ye çekersin (ki bence daha mantıklı )..
Aslında bisiklet sadece 50 fiyat çok iyi ama kargo işin içine giriyor elden alma şansı olsa malesef yok
Kargo ücretinide tabi göndermeden sorarsanız afaki bişey olmaması lazım .. Olmazsada size hayırlı uğurlu satışlar..
Canim naptin sattin mi kosu bandiniferitgozde arkadaşımızla olmadı yok mu başka isteyen gerçekten tertemiz ve çok uygun
Tek satarsan bende kesinlikle dusunuyorum
Aslinda kosu bandibi istiyordum ama fiyat tabiki kullanilmamis olmasi ve yeni olmasi sebebiyle beni asti biraz bisiklet ve tvisteri alabilirim 50 tl y
Artık hayırlısı bak birdi iki talibi oldu :)
Kargo ücreti hakkında cvp bekliyorum senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?