Neredeyse hiç kullanılmamış koşu bandı-kondisyon bisikleti ve twester

Ben kırıkkaledeyim koycak yerim olsa hiç kaçırmazdım
Himm valla bende taşınma falan olmasa bu fiyata vermem asla geçen ay 450 veriyorlardı vermedim hem de elden alacaklardı kargo yoktu en az 500 düşünüyordum ama taşınma çıkınca götürmek istemediğinden satıyorum bu fiyata sıfırdan hiçbir farkı yok :(

Hanimlat ben de kirikkaledeyim. Bi arkadaş düşünüyordu ben ona sorup doneyim

arkadaşlar türkiyenin her yerine 90 tl demiş ptt kargo yarısını da ben karşılayacam

canım ayrı satmayı pek düşünmüyordum bisikleti hediye gönderecektim ama herkes ayrı soruyor 50 tl bisikleti düşünüyorum ama bisiklette kargoya yardımcı olamam malesef :(

canım ayrı satmayı pek düşünmüyordum bisikleti hediye gönderecektim ama herkes ayrı soruyor 50 tl bisikleti düşünüyorum ama bisiklette kargoya yardımcı olamam malesef :KK43:

Canım twester ve bisikletini(ikisini) 50 tl ye verirsen bir arkadaşım talip (elçiye zeval gelmez ) :)
En azından hediye olarak vereceğine onlar elinden çıkar koşu bandınıda 350 ye çekersin (ki bence daha mantıklı )..
Aslında bisiklet sadece 50 fiyat çok iyi ama kargo işin içine giriyor elden alma şansı olsa malesef yok :(
Kargo ücretinide tabi göndermeden sorarsanız afaki bişey olmaması lazım .. Olmazsada size hayırlı uğurlu satışlar..

O
Canım twester ve bisikletini(ikisini) 50 tl ye verirsen bir arkadaşım talip (elçiye zeval gelmez ) :)
En azından hediye olarak vereceğine onlar elinden çıkar koşu bandınıda 350 ye çekersin (ki bence daha mantıklı )..
Aslında bisiklet sadece 50 fiyat çok iyi ama kargo işin içine giriyor elden alma şansı olsa malesef yok :KK43:
Kargo ücretinide tabi göndermeden sorarsanız afaki bişey olmaması lazım .. Olmazsada size hayırlı uğurlu satışlar..
twester i hediye
olarak veririm canım ama kargoya yardımcı olamam yarın kargosunu sorayım istersen konusalim

Aslinda kosu bandibi istiyordum ama fiyat tabiki kullanilmamis olmasi ve yeni olmasi sebebiyle beni asti biraz bisiklet ve tvisteri alabilirim 50 tl y

Back