neredesiniz MANİSANIN güzelleri :D

manisalıyım bende ama malesef sehrimden uzaktayım sehrinizin kıymetini bilin kızlar..

arkadaşlar aslında manisayla hiç alakam yok ama hayallerim çok:))))
denzili doğumluyum izmire gelin geldim 3. 5 senedir izmirdeyim kayın validemle aynı site içinde oturuyoruz 2 apartmandan oluşuyor fakat 1 tane bile yaşıtım yok herkez 45 yaş üstü ben 25 yaşındayım bunalıma girdim yanlızlıktan kapımı çalan sohbet edicem bir kişi bile yok. 3 yaşında bir kızım var o da çok yanlız eşim vestelde mühendis arkadaş çevresi manisada bu yaz ev almayı oraya taşınmayı çok istiyorum çevre bakımından inş dualarım kabul olur. manisada nerden ev almalıyız acaba hiç bir fikrim yok merkez olsun istiyorum fiyat bakımından da pahalı olmayan yerler tercihim yardımcı olun bakam :))))

manisaya ilk geldiğimizde bizde çok yanlızdık gercekten cevre önemli ben bi sitede oturuyorum ve komsuluk dersen inan 70 dairenin hepsi ile görüşüyoruz çok iyiler fiyat konusunda ucuz ev yok denecek kadar az hele de ii semt arıyorsan sana tavsiyem magnesia tarafları olacak yada itfaiye şimdiden hayırlı olsun yeni şehriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…