Nereden çıktı bu şimdi :(

E

EU3

Ziyaretçi
başımmm dönüyorrrr...cumartesiden beri ani hareket ettigimde yada kafamı farklı bir yere cevirdigimde yatakta yön degiştirdigimde acayip başım dönüyor.bir kaç saniye sürüyor ama bu beni mahvetmeye yetiyor..şuan işteyim ama doktora gitmemek için direniyorum..okadar tahlil film v.s kaldıracak halim yok kendiliğinden gecmesini bekliyorum . benneyaptımki ayrıca dişimde oluşan kisti aldıracagım için yarın ,bugunden kendimi bunun psikolojisine hazırlmaya calışıyorum .sizinde vücudunuzda bi yeriniz alarm verdigi zaman bütün organlar bunu bekliyormuş gibi peşpeşe hasar çıkarıyormu :sm_confused: yinede şükrediyorum daha beterlerini düşünerek ama resmen çürüğe çıktım bu ara :eek: :roflol:

cnm ihmal etme dr git hemen diş deyipte geçme diş bile çoğu şeyi etkileyebiliyor. çok geçmiş olsun.

canım muhtemelen başının ağrısının nedeni de dişindeki problem...geçmiş olsun..

canım diş agrısı çok kötüdür...
başının ağrısı muhtemelen dişten kaynaklamaktadır..

:bbo:ama agrımıyor dönüyorr çok fena

dis agrisi basa cok etki ediyor,belki ondan dolayidir disini zaten yarin halledecekmisin bakalim egr gecmezse doktora gidersn gecmis olsun

Tansiyonda olabilr canim ölçtür istersen ihmal etme

Tanıdığım bir doktor sizin bahsettiğiniz bu belirtilerin vertigo denen hastalık belirtisi olduğunu söylemişti , iç kulak denge sıvısında oluşan bir problem. Normalde baş dönmesi yokken yatarken , kafanızı sağa sola çevirirken biranda kendinizi yerde bulabileceğiniz şiddette dönmelerinden oluşuyormuş , tedavisi var. Belki dişiniz kulağınıza etki ediyor ve bu durum oluşuyordur. Acilen doktora görünmelisiniz çünkü şayet vertigo başlangıcıysa kulak arkası edilecek bir sorun değil.

arkadaşım ihmal etme bence ama bak dişinde olusan kist eğer kulağını tetikliyorsa bas dönmelerin buna baglı olabilir kulakta bir problem olursa senin yasadığın rahatsızlıklar yasanabiliyor geçmiş olsun

cnm dişindeki iltihap etkiler denge sisiteminide vücutta herşey birbirine bağlı ben dişten çok çektim birkaç ayda bir muhakkak dişçiyedimdir. sen dişinin işlemi bitirdikten sonra devam ediyorsa en kısa sürede ltf dr git insan vücudu ihmalae gelmiyor.

sorun dişin ile ilgili değilse ortakulak sıvı toplaması da senin belirtilerinden biri..
doktor ihmal etme derim
geçmiş olsun

gecmis olsun canim bi an once doktora git tabi erteleme hasdalik bu allah gostermesin baska bisey cikar filan ....a.s

merhaba benimde bayramda oldu etraf dönüyor hemde cok hızlı
menier hastalığı olabilir benimki öyle kulak testleriyle teshis ediliyor kesin bir tedavisi yok
kullanılan bir iki ilacı var gecmis olsun ihmal etmeyin

Diş etindeki kistin hiç bir belirtisi yok film çektirdiğinde çıkabiliyor...

Baş dönmesinin de birçok nedeni var; anneminde çok şiddetli başı dönüyordu boyundaki aşırı kireçlenmeden ve B vitamini eksikliğinden olduğu ortaya çıktı..

En doğru cevabı doktorun verecektir geçmiş olsun.........

bende de olmustu universiteye hazirlanirken...asiri yorgunluktan...doktora gittim ilac vermisti ama esas stres ortadan kalkinca ve dinlenince kendiliginden gecmisti fakat simdi agir grip falan olunca yine donuyor

X