Nereden buluyorlar beni:(

acemiprenses15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
42
0
86
30
Rize
kızlar çok yardıma ihtiyacım var beni msnde tanımadığım sapık kişiler ekliyorsenağlamanerden buluyorlar bilmiyorum ama bir de değil bir çok kere yaşadım bu olayı:gitme:birini ekliyorum başka biri ekliyorkötükedihüsoişin kötüsü msn şifremi sevgilim isteyecek diye ödüm kopuyor:gitme:beni ekleyenleri görünce beni dinlemez büyük kavga çıkarırsenağlamabu msnmi iptal etmek istiyorum ama facebooka da bu msn ile giriş yapıyorum hesabım dondurulur diye iptal edemiyorum:gitme:nolur söyleyin nasıl kurtulurum bunlardan:gitme:şikayet edemiyorum çünkü baya msn adresi ekledi beni:gitme:kızlar yalvarırım söyleyin ne yapmalıyım kimler bunlar kim veriyor adresimi:gitme:

onlar eklesede sen onaylama ısteklerı...banada gelyor ama kabul etmıyorum...her açtıgımda hayır ısaretlıyorum...adreslerı dıger arkadasların yolladıgı e mail llerden gorup eklıyorlar sanırım..çunku bana gelen e maıllerde bende dunya kadar msn adresı goruyorum mesajda...işi gücü olmayanlar tüm işlerini bu sayıp eklıyorlar..kabul etmeyeceksın...

Madem sadece facebook yüzünden iptal etmek istemiyosun o zman yeni bi adres alıp facebookundaki mail adresini değiştirebilirsin...

Face'de tanımadığın bir çok kişi seni ekleyebilir, sende kabul etmezsin olur biter...
Yada profilde senin resmin varsa yerine başka bir resim koy, çekineceğin kimse yoksa erkek arkadaşınla beraber çektirdiğin resmi koyabilirsin.
Bir daha eklemeyeceklerdir..

Yeni adres alın,kullandığınız adresi kapatın ve en yakınlarınız dışında kimseyle paylaşmayın.Face de o kadar önemli olmazdı sizin yerinizde olsam.Sonunda başınız çok ağrıyabilir.
Kafanız rahat olur en azından..

çok teşekkür ederim arkadaşlar beni artık ekleyeni kabul etmiyorum ama eklemeye devam ediyorlar facede sadece kendi arkadaşlarım var tanımadığım kimse yok yeni adres aldım fakat facebooktaki mail adresimi değiştiremedim

bana da oluyor
eğer toplu bi mail atılıyorsa ordan görüyorlar adresini
kabul etme engelli listende kalıyo
ayrıca facebook ayarlardan adresini değiştirebilisin
yeni bi adres al onla değiştir

Facebook hesabınızdan ayarlarınızdan değiştirebilirsiniz yeni msn adresinizi,hesabınız donmaz bu 1
Tanımadığınız kişiler eklemeye çalışsa ne olur ki siz kabul etmedikten sonra bu da 2:delphin:

Birden fazla kişiye,mail gönderirken isimleri, alıcı kısmına değil de gizli kısmına yazarsanız , mail adresi hırsızlığını önlersiniz..

Bana da farklı yerlerden reklam mailleri geliyor..

Olabiliyor bu tarz şeyler kabul etme..

Back