aynı şeyleri düşünüyorum
bin muhteşem güneşi okumuş muydun ?
orda bi kadın vardı 'harami' derlerdi ona
gayri meşru doğmuş bi kadındı
yanlış birlikteliğin istenmeyen çocuğu..
ben de harami derim kendime..
yanlış bir evlilikten doğan bi çocuk
eskiden bu dünyaya gelişimin bi sebebi olduğunu düşünürdüm
varlığımın bu dünyaya bi faydası olacağını..
ama sanırım olmuyor..
doğum günün kutlu olsun bu arada.. her doğum gününde ağlar insan zaten
okumadım cnm..hamaniye yakın sanırım benim tarzım:s ...valla ne aglamak istiyorum ne gülmek istiyorum o derece yani:S
dogum gününüz kutlu olsun... nedense ben de hüzünlenırım dogum günlerim de .. insan zaman zaman böyle melankolık oluyor hayatı kendını anlamsız buluyor ama durum böyle değil aslında hayat mucizelere gebe... ben size sık sık dua etmenizi tavsiye ederim çünkü mutlaka yapılan dualar karsılıgını buluyor hatta bazen fazlasıyla... böyle yerımızde oturup cok mutsuzum hayat bana ne veriyo ki demek yerine hayattan bir şeyler isteyelim... kendi adıma dıye bilirim ki dua etmeye basladıktan sonra hayatım yavas yavas değişti... hatta mucizeler bile oldu :) yolunuz şansınız açık olsun hepimiz zaman zaman mutsuz oluyoruz ama umutsuz olmayalım lütfen (ben de dahil)...[/QUOTEtşk ederim cnm...bu hüzün dogum günümle gelmiş bir şey değil ..çoçuklıgımdada hep keske bu hayatta olmasaydım hep bu düşünce ..düşündükce kafamda sorularrr....allah muhafaza isyan edesim geliyor:S
dogum gününüz kutlu olsun... nedense ben de hüzünlenırım dogum günlerim de .. insan zaman zaman böyle melankolık oluyor hayatı kendını anlamsız buluyor ama durum böyle değil aslında hayat mucizelere gebe... ben size sık sık dua etmenizi tavsiye ederim çünkü mutlaka yapılan dualar karsılıgını buluyor hatta bazen fazlasıyla... böyle yerımızde oturup cok mutsuzum hayat bana ne veriyo ki demek yerine hayattan bir şeyler isteyelim... kendi adıma dıye bilirim ki dua etmeye basladıktan sonra hayatım yavas yavas değişti... hatta mucizeler bile oldu :) yolunuz şansınız açık olsun hepimiz zaman zaman mutsuz oluyoruz ama umutsuz olmayalım lütfen (ben de dahil)...[/QUOTEtşk ederim cnm...bu hüzün dogum günümle gelmiş bir şey değil ..çoçuklıgımdada hep keske bu hayatta olmasaydım hep bu düşünce ..düşündükce kafamda sorularrr....allah muhafaza isyan edesim geliyor:S
avatarınız o kadar anlamlı ki ... söylemeden geçemeyeceğim ...
anlamı her insanın bakış acısına göre değişiyor ...bendeki anlamını ne sen sor ne ben soyliyım:sama haklısınnn benim duaya çok ihtiyacım varr .bu kadar karamsarlıkla buhayat böyle nasıl sürer:Savatarınız o kadar anlamlı ki ... söylemeden geçemeyeceğim ...
​dogru tesbitt....bizimkisi intihar etmeyen ama ölümü bekleyen insan hali..
kızlarrr bugun benim dogum günüm...30 yaşıma girdim ..ama o kadar mutsuzumki nasıl anlatılır bilemiyorum..içimi dokmek istiyorum birilerine o kadar doluyumki sanki dünya dar geliyor bana yaşamak istemiyorum(intahara meyilli değilim sanırım depresyondayım )keske diyorum hiç dogmasaydım ,çoçuklugum genç kızlık donemlerim şimdi evliligim yani anlıcagınız dünyada hiç rahatlık yokk...ufak yada büyük her sıkıntının dönem dönem biri bitiyor diyeri başlıyor.biliyorum bu bir sınav intiham dünyası ,isyanda etmek istemiyorum bazen çevremdeki insanlara bakıyorummm her kez istedigi hayatı yaşıyor mutlu kahkaha atıyorlar ,,bense hepsahte gülüşler ..korkuyorum hayattan bana yaşadıkca ne sıkıntılar sorunlar verecekkk..keske hiç var olmasaydım keskeeeeeeeee.................................
dogum günün kutlu olsun bende otuz yasıma yenı gırdım aynı senden beter girdim 1 yıllık evlıyım kocam olacak adam dogum gunumu kutlamadı bıle ben ona pastalar hedıye bıle almıstım gurbetteyım anksıyete hastası oldum en agırından ne komsu ne arkadas ne akraba hıc bısey yok burda ve hamıle kaldım aptal gıbı burda mutsuz beklerken sımdı ıstemedıgım bu cocugu dogurcam sanırım bu psıkolojıyle nasıl anne olucam keske ölsem
o sarkıda deli gibi aglıyorum icimden biseyler kopuyor sanki görünce yazmak istedim
Doğum gününüz kutlu olsun! İyiki varsınız!
inanın bana çevrenizdeki bir çok insanda sizin gibi düşünüyor. Birçoğunun gülüşleri sahte. Birçoğu size bakıp ne kadarda güzel bir hayatı var diyor ve yine tanıdıklarınızdan ve tanımadıklarınızdan birçok insan sizin hayatınıza imreniyor. Bu hepimiz için böyle, ne yapalım ki karamsar olmakta sanırım doğamızın bir parçası. Arkadaşların dediği gibi dua edin, bol bol edin, ne istiyorsanız onu dileyin .:)
dogum günün kutlu olsun bende otuz yasıma yenı gırdım aynı senden beter girdim 1 yıllık evlıyım kocam olacak adam dogum gunumu kutlamadı bıle ben ona pastalar hedıye bıle almıstım gurbetteyım anksıyete hastası oldum en agırından ne komsu ne arkadas ne akraba hıc bısey yok burda ve hamıle kaldım aptal gıbı burda mutsuz beklerken sımdı ıstemedıgım bu cocugu dogurcam sanırım bu psıkolojıyle nasıl anne olucam keske ölsem
o sarkıda deli gibi aglıyorum icimden biseyler kopuyor sanki görünce yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?