Nerden başlamalıyım tecrübeli olanlar lütfen baksın

Can ciger kuzu sarmasi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
208
210
29
Merhaba hanimlar
Bir önceki konumda istanbula çağrı merkezinde çalışmaya gideceğimi yazmıştım öğretmenlik mezunuyum. Kpssye çalış atan diyenler oldu .Bende en akıllıca kararin bu olduğuna kanaat geldim. Bölümün ataması fena değil yılda 1300 tane falan atama yapıyor. Ama sorun şu ki nerden başlayacağımı bilmiyorum eğitim bilimleri baştan başa sıfır bende. Alan sınavı da var alanımın da iyi olduğu söylenilemez. Tecrubeli kpss çalışmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum nasıl bir yol izlediniz hangi kaynakları önerirsiniz, Bide geç kaldım mı ders çalışmaya başlamak için?

Merhaba hanimlar
Bir önceki konumda istanbula çağrı merkezinde çalışmaya gideceğimi yazmıştım öğretmenlik mezunuyum. Kpssye çalış atan diyenler oldu .Bende en akıllıca kararin bu olduğuna kanaat geldim. Bölümün ataması fena değil yılda 1300 tane falan atama yapıyor. Ama sorun şu ki nerden başlayacağımı bilmiyorum eğitim bilimleri baştan başa sıfır bende. Alan sınavı da var alanımın da iyi olduğu söylenilemez. Tecrubeli kpss çalışmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum nasıl bir yol izlediniz hangi kaynakları önerirsiniz, Bide geç kaldım mı ders çalışmaya başlamak için?
Merhaba ne mezunusun ben de kpss hazırlanıyorum öğretmenlik için. bu 3.girişim olacak ilk mezun olduğum sene kendimi denemek için girmiştim sonra 3 yıl özelde çalıştım istanbulda.sonra ben de kpss çalışmanın daha iyi bir karar olduğunu düşündüm bu sene ilk kez adamakıllı hazırlanacağım.
Benbir dersi bitirmeden diğerine geçmemeyi düşünüyorum bir ders oturmadan diğer derse baslamayacagim. Internette videolar var oradan giderim ilk gk gy başlamayı düşündüm çünkü eğitim bir şekilde olur bir de ben ales e gireceğim kendimi denemek için:)

bnde bugün kitap aldm netten siparişerim yolda 5 sene aradan sonra başlayacam tekrar. gün gün paylaşırım yaptığım çalışmaları post açacam . birbirimizi takip edelim ordan

Kolay gelsin KPSS çalış diyenlerden biri de bendim

Branşın önemli zira ona göre gk gy de hangi ağırlıkta çalışman gerektiğini değerlendir

Eğitim bilimlerini oku çalış bol test çöz

Alana da yüklen tabii

Sınava çok var geç kalmadın ama Zaman çok diye de fazla yayılmamak konuları bitirmek lazım

Bu arada mutlaka vatandaşlık çalış zira çok puan geliyor çoğunluk yapamayınca

merhaba birlikte çalışma grubu yapsak
ben de 2019 kpss hazırlanmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum
felsefe grubu mezunuyum.benimki zor fazla ataması da olmuyor:KK43: