Nerde problemli esnaf var bulmada ustume yok ..

Tüketici haklaruna hemen basvurun bidahakine o magaza sizi prenses gibi karsilayacaktir emin okun. Arkadasimin esi ayni boyle bir problem yasadi ve tabiki musteri hakli ciktigi icin su an magazada ozel musteri muamelesi goruyor. Arkadasim essek gibi calisip kazaniosak o parayi kims ekimseye ukalalik yapamaz

Merhaba..
Yine ben yine alakasiz sacma basit bir dert yine sorunlu bir esnaf secme
15 gun once iki adet ayakkabi aldim.
Toplamda 330 tl odedim.
Birini almak istemesemde annem cok israr etti ayak numaralarimiz ayni ve sonra o kullanir diye aldim.
Gercekten ikna oldu ve ilk giydiginde kenarinda iplik ayagini cok rahatsiz etmis.
Benim giydiklerim 3. Gun acildi onunden ve kenarlarindan.
Bugun goturdum, 13. Gun ztn ayakkabilarin giyilmedigi ortada.
Kenarinda iplik olani kestiler yaktilar vs neyse cok israrci olmadim cunku devam ederse ustune giderim diye dusundum.
Digeri icin yapistirip gondereceklerini soylediler.
Diyalog nasil gelisti ne oldu tam toparlayamiyorum
Taban acilmalarinda kimse sorumluluk almaz yine de biz yaptiracagiz dedi. Ztn bir yere vurulup vurulmadigi anlasilir kimseyi kandiramazsin firmadakiler salak degil dedi.
Siz benim yerimde olsaniz bu kdr para verdiginiz ayakkabiyi sezonda 3. Gun 1 ay tamire gonderip o sekilde kullanirmiydiniz dedim
Sen galiba ayakkabidan sogudunda boyle diyosun dedi.
Neyse siz susun bence yoksa kotu olacak dedim. Masadaki ayakkabiyi alirken elimden cekti
Ben terbiyesizlik yapmayin musteri kaybettiniz haberiniz olsun dedim
Ben sana hakaret etmedim ne dedim bsy biliyosun sanki yanlislarini duzeltmeye ugrasiyorum bana ne diyosun dedi kastettigi de iade isteme hakkimin olmamasi. Taban acilmasi garantiye girmezmisya
Neyse ben hic konusmayacaktim aciklama yapmayacaktim diyo ben anlayacak kapasiteye sahip degilim ya.
Kutuyu elimden cekince siz digerinide verin dedim ben buraya ayak basmam sen simdi terbiyesizlik yapiyosun sus diyosan once kendin ceneni kapatacaksin dedi ellerindeki tamir fislerini aldim dava ihtimali ve biraz sinirlerini bozmak icin o an aklima esti arkamdan terbiyesiz densiz gerizekali diye bagiriyordu.
Simdi seytan diyorki guvendigim saglam bir kac kisi ile konusup onlari yarin oraya gonder, ama bugune kdr kimseden bsy istemedim ilk defa bu kdr yanliz ve gucsuz hissettim. Degermi abartmaya ugrasmaya? Karsimdaki 30 lu yaslarda keci sakalli kupeli agzinda sakizla bana laf yetistiren bi tip. Muhtemelen magaza sahibi.
Calisanlar kiskis guluyordu onlar ayri garip.
dava acsam tuketici heyetine basvursam kazanirim cunku 3. Gun oglen acilan ayakkabinin hic bir aciklamasi olamaz. iki ciftte de sorun var
Bir digeri ise hic yasanmadi kabul edip tamamen ahirete birakmak ordaki hesap herseyden baska.
Ayakkabicida yapistirir gittigi kdr giyerim. Ama ben para kazanicam diye sabah 6 da kalkiyorsam bu insanlarin cirkeflikle boyle yapmasina milleti soymasina katlanamiyorum.
en guzeli pazardan 10 tlye alip alip giymek ama enayilik bende iste..

KESINLIKLE hakkını ara.bırkaç sene baya unlu bır fırmadan baya bı para verıp nışanlım bana spor ayakkabı almıştı....4 ay gıydım ve yan yerı patladı...gıttım degısım ıstedım parayı sokakta bulmuyorum...yazı gönderdıler kullanıcı hatası dıye....gıttım tuketıcı hakem heyetıne basvurdum...nışanlım boşuna ugrasma hanı ayakkabıcılar odası bakıyorya onları tutarlar kazanamazsın dedı...ama ayakkabıcılar odası ayakkabıyı ınceledıgınde hatanın uretımden kaynaklandıgını yazdı kazandım yanı...çatır catırda paramı aldım
nıye hakkını aramıcakmışsın az paramı bak 6da kalkıyormussun gunah degılmı

KESINLIKLE hakkını ara.bırkaç sene baya unlu bır fırmadan baya bı para verıp nışanlım bana spor ayakkabı almıştı....4 ay gıydım ve yan yerı patladı...gıttım degısım ıstedım parayı sokakta bulmuyorum...yazı gönderdıler kullanıcı hatası dıye....gıttım tuketıcı hakem heyetıne basvurdum...nışanlım boşuna ugrasma hanı ayakkabıcılar odası bakıyorya onları tutarlar kazanamazsın dedı...ama ayakkabıcılar odası ayakkabıyı ınceledıgınde hatanın uretımden kaynaklandıgını yazdı kazandım yanı...çatır catırda paramı aldım
Valla helal olsun, keske herkes senin gibi hakkini savunabilse.

Madem o kadar bütçe ayırmıştın keşke daha bilindik çok şubeli bir markadan alış veriş yapsaydın... Ben bugün inciden iki tane deri sandalet aldım biri yarı fiyatına geldi kampanya vardı 30 tl ye aldım... Diğerini de 100 tl ye aldım ikisi de mükemmel... Hergangi bir sorun olursada mutlaka değişim yapıyorlar hemde istediğin modelle

Ayagimda sorun oldugu icin her ayakkabiyi giyemiyorum butce model vs aramiyorum sadece ayagimin rahat etmesi onemli ve bu iki ayakkabida hem model.hem rahatlik anlaminda icime sinmisti. Aradigim yazlik ayakkabi, sandalet veya babet degil.
biraz daha derli toplu resmi kiyafetlerin altina yakisabilecek daha cok toplanti vs de giyebilecegim biraz daha sık ayakkabilar, onuda burada buldum nerden bileyim boyle olacagini.
Ben daha once betadan cok alisveris yaptim ordada problem olmustu fakat tamir beni ikna edecek duzeydeydi topuklari kardan soyulan botu sezon sonunda gonderdim ve yenilendi 10 gun icinde geldi. ilgi alaka tavir bambaskaydi
Yarin gelismeleri yazacagim burdan bir arkadas fisi yerel sitelere sayfalara ver demisti cok mantikli fikir onu ayarlayacagim tuketici heyetide bir cozum tabiki amacim elimdeki seceneklerin hepsini degerlendirip en kisa surede yaptiklari yanlisi farkettirmek ne kdr kotu reklam yaptiklarini farkettirmek ve iade almak

Ben daha once kuxuk bir dukkandan aldigim telefon parasini iade aldim ama artik is davaya dusmustu ve dukkan kapama cezasi alacaklardi tum masraflarimida odemek zorunda kaldilar su anda elimdeki seceneklerin tumunu degerlendirip ona gore adim atacagim

Yapıştırma vs değil iade alıp ücretini geri ödemeleri gerekiyordu. Hiç ahirete falan bırkama bence direkt Türketici Haklarına başvur. Fatura/Fiş ile beraber bildir.

Ayrıca şikayet sitelerinde de durumu anlat.

X