Nerde eski azim!

devlet mide küçültme ameliyatı yaptırıyor araştırırsan cok faydasını görürsün ilk ayda 20 kilo birden veren var kendine bu kadar yüklenme moral bozuklugu dahada kilo almana sebep olabilir sen bu ameliyatı ve gerekli prosüdürleri öğren biran önce bence

Merhaba ,

Konu sahibesi mide küçültme ameliyatı olmak istediğini veya aklından bir an için dahi bu düşüncenin geçtiğini belirtmemiş. Konu sahibesi kaybettiği azmini yeniden kazanmak istediğini belirtmiş.

Mide küçültme ameliyatı basitçe tavsiye edilebilecek bir operasyon değildir. Mide küçültme ameliyatını kilo vermek için bir mucize veya bir çözüm olarak görmeden önce kişi bireysel olarak çözüme kavuşabilecek durumda ise kilo vermesi için uzmanlara yönlendirilir.
Mide küçültme ameliyatının %1 bile olsa bir riski var ve ben bu yaşımda o riske heleki devlet hastaneainde asla girmem. Zamanında sadece diyetle 60 kilo verdiysem ameliyat olmama gerek yok. Bu tip ameliyatlar kilo veremeyen diyet yapamayan insanlar içindir bence. Arkadaşımızın dediği gibi sadece azmimi kazanmayı istiyorum. Ameliyat şuan girebileceğim bir risk veya kurtarıcı değil benim için.

Bir dönem nasıl kilo verdiniz .Diyetisyen yardımı mı aldınız ?

Mide küçültme ameliyatının %1 bile olsa bir riski var ve ben bu yaşımda o riske heleki devlet hastaneainde asla girmem. Zamanında sadece diyetle 60 kilo verdiysem ameliyat olmama gerek yok. Bu tip ameliyatlar kilo veremeyen diyet yapamayan insanlar içindir bence. Arkadaşımızın dediği gibi sadece azmimi kazanmayı istiyorum. Ameliyat şuan girebileceğim bir risk veya kurtarıcı değil benim için.
sakın ha zaten .Benim teyzem kelepçe taktırdı .Midesini tamamen almak zorunda kaldılar sonra .Şimdi yedikleri direk bağırsağa geçiyor .Kilolu olmak daha güzel öyle olmaktansa .

X