Şuan kendimi dünlünden daha güçlü ve hırslı hissediyorum. Sizin sayenizde... Hem desteğiniz, hem tembihleriniz, hemde kendimle yüzleşmediğim şeyleri söylemeniz beni sarstı sanki. Çok teşekkürler canım benim :)Ama soyle dusunsen bu halinle bile cok guzelsin iltifatlari aliyorsan demekki gercekten cooook guzelsin... incecik olup da maymuna benziyor denilen kac kiz taniyorum biliyor musun ? Kendini azarlamaktansa kendini sevdigin icin bedenine ruhuna bir iyilik yap bence :)
canım sen halledersin ya sıkma canınıŞuan kendimi dünlünden daha güçlü ve hırslı hissediyorum. Sizin sayenizde... Hem desteğiniz, hem tembihleriniz, hemde kendimle yüzleşmediğim şeyleri söylemeniz beni sarstı sanki. Çok teşekkürler canım benim :)
Devletin diyetisyenleri güzelilgilenemiyor canım ya, yada ben ilgilenmeyene denk geldim. Verdikleri listelerde bebek bile doymaz yani. İnsülin direncim var ilaç kullanmam gerekiyo kullanmıyordum, bugün başladım onada.canım sen halledersin ya sıkma canını
para konusuna takılma
devletin hastanelerinde diyetisyen var
önce bi kan tahlili faln yaptır şeker falan varsa zor verirsin
motivasyonun düşer
onun için önce doktor
sonra sonuçları yaz ki destek olalım tavsiye verelim
Sarsıldım zaten canım. Gözümü açtınız hepiniz. Bugün itibariyle midemi kapatıyorum, çok teşekkür ederim :)Bi komsumuz vardi, yemin ediyordu yemeyecegim diye (yani rejimde izin verilenin disinda yemiicem diye), yeminini bozdugundada 3 gun oruc tutuyordu. Oda guzeldi haha.
Kendine cok yukleniyorsun. Sadece piskolijini bozar boyle yuklenmen. Daha sakin ol, akli basinda davran. Bogazi tutmak hicte okadar zor degil. Gozun ac sonucta, miden degil.
Allah yardimcin olsun canim.
heh o zaman iyi biliyorsun o ilacı bırakmaDevletin diyetisyenleri güzelilgilenemiyor canım ya, yada ben ilgilenmeyene denk geldim. Verdikleri listelerde bebek bile doymaz yani. İnsülin direncim var ilaç kullanmam gerekiyo kullanmıyordum, bugün başladım onada.
bide boy kilo söyle ona göre beslenme önerileri yapalım canımDevletin diyetisyenleri güzelilgilenemiyor canım ya, yada ben ilgilenmeyene denk geldim. Verdikleri listelerde bebek bile doymaz yani. İnsülin direncim var ilaç kullanmam gerekiyo kullanmıyordum, bugün başladım onada.
1.69 boyum ama kilomu söylemeye cidden çok utanıyorum +100 yani. Her türlü öneriye açığım hapılan bütün önerileri bir kağıda yazdım zaten canım. Eski diyet listemi buldum dün inanışmaz doyurucu bir liste aç kalmam. Ama işte tatlı krizlerim devamlılık sağlayamam beni mahvetti. Eski azmimi düşündükçe iyice bunalıma girdim.bide boy kilo söyle ona göre beslenme önerileri yapalım canım
bunalıma girme canım şöyle düşün bu kiloları verip bi kıyafet giydiğini düşün nasıl yakışacak bu sene senin kilo verme senen olsun spora başlama daha sadece yürüyüş yorma bacaklarını telafisi olmayan sorunlar çıkar başına1.69 boyum ama kilomu söylemeye cidden çok utanıyorum +100 yani. Her türlü öneriye açığım hapılan bütün önerileri bir kağıda yazdım zaten canım. Eski diyet listemi buldum dün inanışmaz doyurucu bir liste aç kalmam. Ama işte tatlı krizlerim devamlılık sağlayamam beni mahvetti. Eski azmimi düşündükçe iyice bunalıma girdim.
Bunlarıda yazıyorum canım defter yaptım kendimebunalıma girme canım şöyle düşün bu kiloları verip bi kıyafet giydiğini düşün nasıl yakışacak bu sene senin kilo verme senen olsun spora başlama daha sadece yürüyüş yorma bacaklarını telafisi olmayan sorunlar çıkar başına
ilaçlarını düzenli al
meyveleri akşam yeme
protein ağırlıklı beslen
çok tatlı istersen bi dilim bitter çikolata ya
süt içine çubuk tarçın at
7-8 ayda aldım hemde bu 30 kiloyu. İnsülin direncim var ilaç kullanmam gerekiyo kullanmıyordum bugün başladım.ınsulın dırencıne baktırmanı tavsıye ederım.bu kadar cabuk ve cok kılo alabılıyorsan.
yaz canım çalışmıyorsan 1 saat orta tempoda yürüBunlarıda yazıyorum canım defter yaptım kendime
Şuan kendimi dünlünden daha güçlü ve hırslı hissediyorum. Sizin sayenizde... Hem desteğiniz, hem tembihleriniz, hemde kendimle yüzleşmediğim şeyleri söylemeniz beni sarstı sanki. Çok teşekkürler canım benim :)
Asıl sizler iyiki varsınız güzel desteklerinizle beni hırslandırdınız, yapabiliceğimi hatırlattınız. Annem hep konuşurdu benle ama bu kadar etki etmezdi. En azından şuan ilk aşamam diyet listeme uyup evde Leslie yapmak mesela :) inşallah kısa zamanda kilo veriyorum artık diye konu açarım, diyet topiklerinden de arkadaşlarla yoluma devam etmeyi düşünüyorum :)Ben de senin gibiyim aslinda bundan on gun oncesine kadar aynada kendime ne hakaretler ediyordhm. Sifatsiz ayi sisko dana vb... sonra okula gittim okuldan arkadaslarim bugun ne kadar guzelsin dediler cok sevindim megerse cok makyaj yapip kendimi maymuna ceviriyormusum. O gun makyajsiz gitmistim.
Sonra hemen internetten pilates seti ve dumbell siparisi verdim dvd aldim. Onlara bakarak on gundur pilates yapiyorum arada oryantel zumba yapiyorum girtlagimdan da cok az tuttum. Benim de bi 10 12 kilo fazlam var ve hastaligimdan dolayi cok hizli kilo veremesem de on gunde en azindan spor ozguvenimi gelistirdi. Fazlaliklarimdan sadece 1 kg goturmus ama varsin hic goturmesin ben kendimi seveyim gerisi onemli degil... :)
Asil biz sana tesekkur ederiz. Aynaya bakarak hepimizim icimizden kendimize ettigimiz hakaretlerle bizi yuzlestirerek aslinda kendimize saygi duymadigimizi herseyin basinin bu oldugunu bize hatirlattin. Iyi ki varsiiin
devlet mide küçültme ameliyatı yaptırıyor araştırırsan cok faydasını görürsün ilk ayda 20 kilo birden veren var kendine bu kadar yüklenme moral bozuklugu dahada kilo almana sebep olabilir sen bu ameliyatı ve gerekli prosüdürleri öğren biran önce bence