Nerde eski azim!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Öküz gibi oldum. Tam bir besili danayım, beni kesseniz 20 aile doyar. İbrem tavana vurdu yakında kapıdan geçemiycem. Otobüste desen 1 buçuk koltuk kaplıyorum. 2 tane pantolonumun içine yıkayıp yıkayıp giriyorum nütün kıyafetlerim askıda geçen yazdan beri giyemiyorum hiçbirini. Kendimden utanıyorum tiksiniyorum hala daha akıllanmıyorum. İmcecik olmuştum 60 kilo vermiştim dal gibiydim. 30 kilosunu aldım utanmadan hala daha yiyorum, aç olmam lazım benim ya yemeğin haram olması şazım hala öküz gibi yemek yiyorum!
Yarım diyet diyip akşam bozuyorum. Neden eaki azmim neden eski motivasyonum yok? Neden toparlanmıyorum?
Herşeyi bilip farkında olup neden eskisi gibi olmuyorum!
İğreniyorum kendimden...

Ooowww fena yuklenmissin kendine Bu yazdiklarini aynanin karsisina gec bide yuzune soyle belki utanirsin yemezsin

her yediginde spor yap canım yemek yerinede meyve sebze tuket bol bol su iç..

Sakin ol
Evet 60 kilo verip sonra yarısını geri alman çok kötü ama bunun farkındaysan biryerden başlayabilirsin yine ?
Şuan kaç kilosun

BÖYLE YÜKLENME CANIM KENDİNE TEK BAŞINA HAL EDEMİYRSAN ÖZEL BİR DİYETİSYENE GİT DERİM.. HEM HER HAFTA KONTROLUN OLUR HEM KENDIN HEDEFE GİDERSİN DR ESLİĞİNDE

Her yemek yediğinde kendini cezalandır. 1 saat yürü mesela :) çok yüklenmişsin kendine. Bir diyetisyene falan gitse, spor yapmayı alışkanlık haline getirsen. 60 kg verdiğine göre o 30 kg yi de verebilirsin.

BÖYLE YÜKLENME CANIM KENDİNE TEK BAŞINA HAL EDEMİYRSAN ÖZEL BİR DİYETİSYENE GİT DERİM.. HEM HER HAFTA KONTROLUN OLUR HEM KENDIN HEDEFE GİDERSİN DR ESLİĞİNDE
Diyetisyen olunca korkuyla asılıyorum ama şuan maddi durumum iyi değil canım. Hakediyorum bu yüklenmeyi.

Her yemek yediğinde kendini cezalandır. 1 saat yürü mesela :) çok yüklenmişsin kendine. Bir diyetisyene falan gitse, spor yapmayı alışkanlık haline getirsen. 60 kg verdiğine göre o 30 kg yi de verebilirsin.
Yürüyüş cezası iyi fikirmiş bunu umarım uygulayabilirim vanım yatın diyete başlıyorum bakalım bu sefer nasıl olucak. Devamlılık olunca a cezayı uyguluycam kendime :)

Yürüyüş cezası iyi fikirmiş bunu umarım uygulayabilirim vanım yatın diyete başlıyorum bakalım bu sefer nasıl olucak. Devamlılık olunca a cezayı uyguluycam kendime :)

Mesela diyete uyduğun zaman da kendini ödüllendir. Kendine kıyafet al, ne bileyim sevdiğin birşeyi al. Saç rengini değiştir. Gitmek istediğin bir yere git. Ayrıca sürekli tartılma. Her zaman dolu tarafından bak. 60 kilo verdim 30 kilo nedir diye düşün.
Mesela sinirlendiğinde, ya da mutlu olduğunda açlık hissedermiş aç olduğunu hissettiğinde sorgula kendini ben gerçekten aç mıyım dye. :) çiğ sebzeler ye salatalığın üstüne yoğurt döküp ye. Ev arkadaşım sabahları sirke içiyordu. Etkisi var mı bilmiyorum ama zayıflamıştı.

Bak kalorisepeti diye bir site var, ben bu siteyi kilo ALMAK :) için kullanıyordum. Kilo vermek için kullanan da var. Günde ne kadar kalori alman lazım onu gösteriyor. Üye ol oraya.

Eskiden hiçbir şey yemezdim bir lokma bile kaçmazdı. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Bu dedijlerinin hepsikulağıma küpe canım çok teşekkür ederim :) İnşallah bu sefer başarırım yoksa daha kötü bir hal alıcam.

Sorma canım sorma psikolojim yerle bir
Valla dikkat et ilerde yuksek tansiyon şeker seni bekler yasiniz ne olersa olsun diyetisyene gidin bence yani kendi basiniza bilmiyom verebilirmisiniz üzüldüm adiniza

4 elma bir ekmek eder.Kendimden tavsiye vereyim .Akşam 5-6 dan sonra bişey yemem .Günde iki öğün öküz gibi yerim .Sabah 6 gibi kalkarım hiçbişey yiyemem dışarıda çıksam evde de olsam .10 gibi mesela bugün 3 yumurta ve bisürü zeytin yedim .Hiç meyve yemem canım istemiyo. Dene istersen .Ama sağlıklıysan üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…