Her gün diyorum ki zaten ayı diyorum, öküz diyorum. Annemede ayı kızım de bana diyorum. Ama ne ala...Ooowww fena yuklenmissin kendineBu yazdiklarini aynanin karsisina gec bide yuzune soyle belki utanirsin yemezsin
+100 lerdeyim maalesefSakin ol
Evet 60 kilo verip sonra yarısını geri alman çok kötü ama bunun farkındaysan biryerden başlayabilirsin yine ?
Şuan kaç kilosun
Diyetisyen olunca korkuyla asılıyorum ama şuan maddi durumum iyi değil canım. Hakediyorum bu yüklenmeyi.BÖYLE YÜKLENME CANIM KENDİNE TEK BAŞINA HAL EDEMİYRSAN ÖZEL BİR DİYETİSYENE GİT DERİM.. HEM HER HAFTA KONTROLUN OLUR HEM KENDIN HEDEFE GİDERSİN DR ESLİĞİNDE
Yürüyüş cezası iyi fikirmiş bunu umarım uygulayabilirim vanım yatın diyete başlıyorum bakalım bu sefer nasıl olucak. Devamlılık olunca a cezayı uyguluycam kendime :)Her yemek yediğinde kendini cezalandır. 1 saat yürü mesela :) çok yüklenmişsin kendine. Bir diyetisyene falan gitse, spor yapmayı alışkanlık haline getirsen. 60 kg verdiğine göre o 30 kg yi de verebilirsin.
Abboooovvvv nettin baci senDiyetisyen olunca korkuyla asılıyorum ama şuan maddi durumum iyi değil canım. Hakediyorum bu yüklenmeyi.
Yürüyüş cezası iyi fikirmiş bunu umarım uygulayabilirim vanım yatın diyete başlıyorum bakalım bu sefer nasıl olucak. Devamlılık olunca a cezayı uyguluycam kendime :)
Sorma canım sorma psikolojim yerle birAbboooovvvv nettin baci sensen ucmusun gidiyon
Diyetisyen olunca korkuyla asılıyorum ama şuan maddi durumum iyi değil canım. Hakediyorum bu yüklenmeyi.
Eskiden hiçbir şey yemezdim bir lokma bile kaçmazdı. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Bu dedijlerinin hepsikulağıma küpe canım çok teşekkür ederim :) İnşallah bu sefer başarırım yoksa daha kötü bir hal alıcam.Mesela diyete uyduğun zaman da kendini ödüllendir. Kendine kıyafet al, ne bileyim sevdiğin birşeyi al. Saç rengini değiştir. Gitmek istediğin bir yere git. Ayrıca sürekli tartılma. Her zaman dolu tarafından bak. 60 kilo verdim 30 kilo nedir diye düşün.
Mesela sinirlendiğinde, ya da mutlu olduğunda açlık hissedermiş aç olduğunu hissettiğinde sorgula kendini ben gerçekten aç mıyım dye. :) çiğ sebzeler ye salatalığın üstüne yoğurt döküp ye. Ev arkadaşım sabahları sirke içiyordu. Etkisi var mı bilmiyorum ama zayıflamıştı.
Valla dikkat et ilerde yuksek tansiyon şeker seni bekler yasiniz ne olersa olsun diyetisyene gidin bence yani kendi basiniza bilmiyom verebilirmisiniz üzüldüm adinizaSorma canım sorma psikolojim yerle bir
Insallah verirsiniz canimValla dikkat et ilerde yuksek tansiyon şeker seni bekler yasiniz ne olersa olsun diyetisyene gidin bence yani kendi basiniza bilmiyom verebilirmisiniz üzüldüm adiniza
İniallah çok teşekkür ederimInsallah verirsiniz canim