Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef negatifKızlar merhaba ayın 20 de doktora gittim benden beta hcg testi istedi ve 1,2 çıktı.bugün yine beta hcg baktıktırdım <2 çııtı reglime 3 gn var hamilelil belirtileride var doktorum çıktı için gösteremedim bna yardmcı olurmusunuz.
3 kala normalde gebelik çıkıyormu pekiMalesef negatif
Normalde çıkar da geç döllenme durumunda çıkmayabilir3 kala normalde gebelik çıkıyormu peki
5 üstü olması gerekiyor diye biliyorum3 kala normalde gebelik çıkıyormu peki
BeklicemteşekkürlerNormalde çıkar da geç döllenme durumunda çıkmayabilir
Evet öyle şüphelerim olduğı için acaba dedim bir hafta araya değer değilmeside kafamı karıştırdı5 üstü olması gerekiyor diye biliyorum
Banami sordunuz alıntı yapmadinizda :)5 üzeri olunca gebelik oluyor ama bende öyle biliyorum tedavi görüyor musunuz
Ayın 14 de aniden sağ ertesin gün sol kasıma ağrı girdi 4.5 gün sürdü ğöğüslerde şişilik var ayın 20 de gittim doktora beta hcg ve progestorana baktı.gebelik yok dedi ve benim şikayetim devam ediyor reglime 3 gün var gittim beta hc baktır 2 çıktı 3 gün sonra bakalım regli olacakmıyım heycanla bir ümid gec yumurtlama ümidim var halaİnşallah gebesinizdir
Gebelik belirtileri 6. Haftadan sonra başlar sizde ne gibi belirtiler var merak ettim
İnşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin yükselir değeriniz merak etmeyinAyın 14 de aniden sağ ertesin gün sol kasıma ağrı girdi 4.5 gün sürdü ğöğüslerde şişilik var ayın 20 de gittim doktora beta hcg ve progestorana baktı.gebelik yok dedi ve benim şikayetim devam ediyor reglime 3 gün var gittim beta hc baktır 2 çıktı 3 gün sonra bakalım regli olacakmıyım heycanla bir ümid gec yumurtlama ümidim var hala
Beta HCG sorusunu sorana demiştim merak ettim tedavi gördü de mi sonuç bekliyor bende şuan yeni başladım da tedaviyeBanami sordunuz alıntı yapmadinizda :)
Benim 9 yaşında bi oğlum var kardeş istiyor hiç tedavi olmadım doğal yolla oldu.Ekim ayında normal kontrole gitti. Rütin hamileliği düşündüğümü söyledim baktı inceli hiç bir sıkıntı yok folik asit başladı süreç böyle5 üzeri olunca gebelik oluyor ama bende öyle biliyorum tedavi görüyor musunuz
Amin canım inşlhİnşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin yükselir değeriniz merak etmeyin
Çok özür dilerim siteye daha bugün üyeyim daha yemiyimBanami sordunuz alıntı yapmadinizda :)
İnşallah yükselir sitres yapmayınBenim 9 yaşında bi oğlum var kardeş istiyor hiç tedavi olmadım doğal yolla oldu.Ekim ayında normal kontrole gitti. Rütin hamileliği düşündüğümü söyledim baktı inceli hiç bir sıkıntı yok folik asit başladı süreç böyle
İnşlhİnşallah yükselir sitres yapmayın
Bende yeni üye oldum çözerizÇok özür dilerim siteye daha bugün üyeyim daha yemiyim