• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neolur yardım kızlar!!!

5757Kutau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
30
7
1
35
Kızlar merhaba ayın 20 de doktora gittim benden beta hcg testi istedi ve 1,2 çıktı.bugün yine beta hcg baktıktırdım <2 çııtı reglime 3 gn var hamilelil belirtileride var doktorum çıktı için gösteremedim bna yardmcı olurmusunuz.

Kızlar merhaba ayın 20 de doktora gittim benden beta hcg testi istedi ve 1,2 çıktı.bugün yine beta hcg baktıktırdım <2 çııtı reglime 3 gn var hamilelil belirtileride var doktorum çıktı için gösteremedim bna yardmcı olurmusunuz.
Malesef negatif

İnşallah gebesinizdir
Gebelik belirtileri 6. Haftadan sonra başlar sizde ne gibi belirtiler var merak ettim

İnşallah gebesinizdir
Gebelik belirtileri 6. Haftadan sonra başlar sizde ne gibi belirtiler var merak ettim
Ayın 14 de aniden sağ ertesin gün sol kasıma ağrı girdi 4.5 gün sürdü ğöğüslerde şişilik var ayın 20 de gittim doktora beta hcg ve progestorana baktı.gebelik yok dedi ve benim şikayetim devam ediyor reglime 3 gün var gittim beta hc baktır 2 çıktı 3 gün sonra bakalım regli olacakmıyım heycanla bir ümid gec yumurtlama ümidim var hala 😞

Ayın 14 de aniden sağ ertesin gün sol kasıma ağrı girdi 4.5 gün sürdü ğöğüslerde şişilik var ayın 20 de gittim doktora beta hcg ve progestorana baktı.gebelik yok dedi ve benim şikayetim devam ediyor reglime 3 gün var gittim beta hc baktır 2 çıktı 3 gün sonra bakalım regli olacakmıyım heycanla bir ümid gec yumurtlama ümidim var hala 😞
İnşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin yükselir değeriniz merak etmeyin

5 üzeri olunca gebelik oluyor ama bende öyle biliyorum tedavi görüyor musunuz
Benim 9 yaşında bi oğlum var kardeş istiyor hiç tedavi olmadım doğal yolla oldu.Ekim ayında normal kontrole gitti. Rütin hamileliği düşündüğümü söyledim baktı inceli hiç bir sıkıntı yok folik asit başladı süreç böyle

Ben ilk cocuguma reglimin ertesi gunu hamile kaldigimi biliyorum. Gec dollenme falan degil yani hatta buna ne deniyor bilmiyorum ama o gun olduguna eminim.
Tam reglimden kac gun once bilmiyorum test yaptirdim negatif cikti. Demek hamile degilmisim dedim. Sonra reglim gunu mu sonrasi mi ne bir daha yaptirdim pozitif cikti. Gayet de saglikli bir hamilelik gecirdim, 40haftalik dogurdum.
Yani bekleyin, acele etmeyin, regliniz gunu ya da 1-2 gun sonra kan verin.

Back