Neolur yardım edin gebelik şüphesi

merwik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
17
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Ben 23 yaşındayım... Erkek arkadaşım içime boşalmadı hiçbir şekilde ama yaşanılandan sonra hemen ardından mide bulantılarım oldu, baş dönmem oldu... 3 gün erken adet gördüm 24 ünde son günlerine doğru 5-6. gün kan kahverengi renk aldı... Daha sonra dün, kahverengi bir akıntı geldi... Anneme gösterdiğimde kan olduğunu söyledi..
İyice korkmaya başladım...

Bu kahverengi kan gelmesi bende bir kere daha olmuştu. Doktor kendimi çok yorduğumu stres yaptığımı, bundan dolayı olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapı vermişti..
Bir süredir bu sorunu yaşamıyordum.

erkek arkadaşımla bu yaşanılan 14 ünde oldu yarın tam 1 ay olacak...

Sizce hamilemiyim:'( neolur yardım edin test yapmak istiyorum sonuç pozitif olacak diye çok korkuyorum :'(

içime boşalmadı diyorsun hamile kalman hiç mümkün değil sende biliyorsun bence hiç kafana takma değilsindir. mide bulantılarıda strestendir büyük ihtimalle zaten hapta kullanmışsın ya olmaz

aslında zevk suyundan bile hamile kalınabiliyormuş da sen adet olmuşun zaten bişe yoktur hap da kullanmışın tamamen psikolojik

bişey olmamıştır korkma.adet olmuşsun hem.mide bulantın ve baş dönmen kendini hamile miyim sandığın psiklojiden kaynaklanmıştır.
endişelenmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…