neolur yardım edin(bebek egzaması-alerji)

zehra mina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
10
5
33
mrb arkadaşlar
7 aylık kızım var ve 3 aylıkken falan boyunkısmında pişik şeklinde kızarıklıklar çıktı yaz bebeği pişik sandık havalar soğuyup geçmeyince ve eklem yerlerinede dağılnca dr gittik. ayrıcada cildi çok kuruydu ve bebek egzaması teşhisi konuldu doktorlar hepkortizonlu krem verdi sürüyosun geçior ardından tekrar tekrar.belki 8 doktor gezdm böyle cildiyeci.en son çok iyi bi dktr hüseyin durmuşlar var bursada bir numara dediler gittik kortizonsuz tedavi die mavi bi su mürekkep gibi, damla şurup falan verdi kullandk iyi olr gibi oldu ama geçmedi zaman geçtikçe tüm vücudunu sardı feci bi kaşıntıyla:KK43:
en son alerji olabilir die duydum istanbulda bi doktora götürdük kan testi yaptı geçen hafta sonucu bugün çıktı kaynvalidem aldı o istnblda oturduğu için ve doktor egzqama değil bu çocuğun alerjisi çok yüksek uzmanbi alerji doktoruna tedavi ettirmeniz ve takip altında olması gerekior demiş.
ben şuan tahlilleri görmedim kargoya verdiler ve şuan okadar üzgünümki anlatamam içim paramparça süt ve yumurta yemesin demiş.ben yemem umrumda değil ama kızım ilerde hiç yiyemicekmi bu yiyecekleri yoksa zamanla atlatıcakmı sonuçta bağışıklık sistemleri daha tam oturmadı.
neolur bana yardım edin bilgisi olan arkadaşlar veya bebeği bu hastalıktan olupta atlatan oldumu.
şimdiden teşekkkürler...

Canim çok geçmiş olsun öncelikle.. Ben arastirmistim benim bebeğim de iki ay kanli ishal oldu çok gezdim senin gibi bende alerji dediler ama cikmadi int okuduğum kadarıyla 3 yasinda çoğu geçiyormuş
Allahim daha kotusunden korusun cocuklarimizi..

Benim bebeğim Eylül doğumlu, onda da çok uğrsştık. Önce boyun altında başladı, pişik gibi kabarıyordu kıpkırmızı oluyordu, sarı yeşil arası sıvı akıyordu. Eklemlere yayıldı, kol altları, bacaklardaki boğumlar bile oluyordu, göğüsten vücuda yayılmaya başlamıştı. Doktorlar anne babada alerjik bünye varsa bebeğe geçer dedi. Mustela stelatopia diye bir krem verdi, tedavi değil ama sürekli sürünce baya düzelmişti, bırakınca tekrar başlıyordu. Görümcem arabistanda yaşıyordu, oradan Bübchen marka Baby Cream getirdi, içeriğinde balmumu varmış, onu sürdüm ve tedavi etti. Türkiyede bulamıyoruz ama internetten bulursan al bi dene. Benim bebeğim için doktor 6ayına kadar geçmezse 6 yaşına kadar geçer demişti, o krem sayesinde 6 ayına varmadan tedavi ettik.

Krem şu:

Eklentiler

• DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    76,7 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
X