Çok samimi arkadaşım dostum kızı buğlem ada'yı haziranda doğuracaktı.Fakat düm sancı alnucu hastahanede bebeğin kordonunn dolandığını ve öldüğünü öğrendik.Şuan ölü demeye dilim varmıyor kızını doğurmaya çalışıyor.Psikolojik olarak bitmiş durumda.Ayakta durmaya,gözünü açmaya dermanı yok dualarınıza ihtyacınız var neolur ayşegülümr dua edin neolur.
Allah nasıl dayanılır bu acıya kızının odasını gördüğü an hamilelik resimlerine baktığı her an yıkılcak.Rabbim ona şifa ver neolur😰
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok çok üzüldüm canım Allah güç versin dayanma sabrı versin bende 25 haftalık hamileyim kız bekliyorum çok üzüldüm
Amin canımm inşallah sağlıkla kucağıma alırımÇok sağol cnm bnmde 4,5 aylık kızım var allah evlat acısı vermesin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsn
Cok ama cok uzuldum.Allah yardimcisi olsun.dualarim arkadasinla.bende ucuzlerimi kaybettim.cok iyi bilirim .simdi 8 ay oncesine gittim inan gozleim doldu :'(
Hangi il ve hastanedesiniz .insallah iyi bi hastane ve doktordur.
Çok samimi arkadaşım dostum kızı buğlem ada'yı haziranda doğuracaktı.Fakat düm sancı alnucu hastahanede bebeğin kordonunn dolandığını ve öldüğünü öğrendik.Şuan ölü demeye dilim varmıyor kızını doğurmaya çalışıyor.Psikolojik olarak bitmiş durumda.Ayakta durmaya,gözünü açmaya dermanı yok dualarınıza ihtyacınız var neolur ayşegülümr dua edin neolur.
Allah nasıl dayanılır bu acıya kızının odasını gördüğü an hamilelik resimlerine baktığı her an yıkılcak.Rabbim ona şifa ver neolur😰
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?