• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neolur dua edin.Arkadaşım ölü bebeğini doğurmaya çalşıuor

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
Çok samimi arkadaşım dostum kızı buğlem ada'yı haziranda doğuracaktı.Fakat düm sancı alnucu hastahanede bebeğin kordonunn dolandığını ve öldüğünü öğrendik.Şuan ölü demeye dilim varmıyor kızını doğurmaya çalışıyor.Psikolojik olarak bitmiş durumda.Ayakta durmaya,gözünü açmaya dermanı yok dualarınıza ihtyacınız var neolur ayşegülümr dua edin neolur.
Allah nasıl dayanılır bu acıya kızının odasını gördüğü an hamilelik resimlerine baktığı her an yıkılcak.Rabbim ona şifa ver neolur😰

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcısı olsun inşallah biran önce toparlanır sağlığına kavuşur yeniden hamile kalır. çok üzüldüm.

Okudugumda kendimi arkadasinizin yerinde hissettim gözlerim doldu kotu oldum Allah bu acisini en kisa zamanda atlatmayi nasip eder ins :( hep derler herseyde bir hayır vardır diye umarim herşey bir an önce düzelir inş en kısa zamanda daha güçlü ayağa kalkar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dua edin kızlar ilk bebeği normal doğm yapmalı rahminin zedelenmemesi için sabahtan beri hastanede aglıyorm allahm çok kötü
Kendisinn mesleği birde hastanede ebe her doğumda kahrolcak
Ben dayanamıyorm o nasıl dayancak
Dualrınıza çok ihtycamz var

Çok samimi arkadaşım dostum kızı buğlem ada'yı haziranda doğuracaktı.Fakat düm sancı alnucu hastahanede bebeğin kordonunn dolandığını ve öldüğünü öğrendik.Şuan ölü demeye dilim varmıyor kızını doğurmaya çalışıyor.Psikolojik olarak bitmiş durumda.Ayakta durmaya,gözünü açmaya dermanı yok dualarınıza ihtyacınız var neolur ayşegülümr dua edin neolur.
Allah nasıl dayanılır bu acıya kızının odasını gördüğü an hamilelik resimlerine baktığı her an yıkılcak.Rabbim ona şifa ver neolur😰

Çok çok üzüldüm canım Allah güç versin dayanma sabrı versin bende 25 haftalık hamileyim kız bekliyorum çok üzüldüm

Çok çok üzüldüm canım Allah güç versin dayanma sabrı versin bende 25 haftalık hamileyim kız bekliyorum çok üzüldüm

Çok sağol cnm bnmde 4,5 aylık kızım var allah evlat acısı vermesin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsn

Cok ama cok uzuldum.Allah yardimcisi olsun.dualarim arkadasinla.bende ucuzlerimi kaybettim.cok iyi bilirim .simdi 8 ay oncesine gittim inan gozleim doldu :'(

Cok ama cok uzuldum.Allah yardimcisi olsun.dualarim arkadasinla.bende ucuzlerimi kaybettim.cok iyi bilirim .simdi 8 ay oncesine gittim inan gozleim doldu :'(

Sağol canm.Allahm sanada sabır versin canmm allah evlat ile sınmasn kimse taş olsa erir insan

Amin canim Rabbim kimseyi bu aciyla sinamasin.Herseyde vardir bir hayir.arkadasiniz dogumdan clikinca ona cok moral verin.ihmal etmeyin.cok gicmis olsun

bebeğim allah yarımcısı olsun seninde onun da sende onu görüp byanıda oldugu için bi okadar üzülenlerdensin üzülme ki ona da güç verebilesin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah allah yardımcısı olsun amin :50:

Evet canm bklioruz doğm hala olmadı sezeryan olcak 😰herkese tşkler

Allah'dan bol bol sabır diliyorum..ama şimdi onu teselli etmek:50: inş. Rabbim onu kuş gibi hafifletsin:43:

Okuyunca gozlerim doldu icimin yandigini hissettim. cok kotu bir durum. rabbim dayanma gucu versin. Gunahlarina kefaret olur insallah. o yavrucakta melek oldu. Rabbim boyle aciyi kimseye gostermesin. Ins. en kisa zamanda bu aciyi unutturacak guc kuvvet yeniden bir evlat verir

Dularını eksik etmeyen herkese aonauz teşekkürler
Melek oldu kızı ama onun hep yanında ona şefaatçi olcak
Allah inşallah ona toplanma gücü verir allahm onu ayakta tutsun😰

Meleğimiz doğdu topraga vericez yarın 😢

Rabbim yar ve yardimcisi olsun Safi ismi ile sifa versin amin..

Back