• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Neocate mama kullananlar bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nurok34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
399
300
53
42
Arkadaslar Bilginize ihtiyacım var.bebeğim 2 haftalik olduktan sonra ıkınma ve gaz sorunu başladı.biz gazdan dolayi ıkınıyor diye düşündük.mememi emerken kendini geriye atıyor ve kucağımda kıvranıyordu,böyle yapınca daha fazla hava yutuyordu. Uyumamaya ve ağlamaya başladı.bugün 29 günlük olduk.doktorum gıda alerjisi olabilir diye 20.günden beri diyete başlattı beni.bebeğime de neocate mama verdi.1 haftaya bebek düzelir dedi.bu mamayi kullanan arkadaşlar bebeginiz ne zaman rahatladı.dünden beri sadece mama verdim,sütümü vermediğim halde yine ağlıyor ve uymuyor :KK43: bebeğim mamadan kaynaklı ne zaman rahatlar acaba?

Son düzenleme:
Arkadaslar Bilginize ihtiyacım var.bebeğim 2 haftalik olduktan sonra ıkınma ve gaz sorunu başladı.biz gazdan dolayi ıkınıyor diye düşündük.mememi emerken kendini geriye atıyor ve kucağımda kıvranıyordu,böyle yapınca daha fazla hava yutuyordu. Uyumamaya ve ağlamaya başladı.bugün 29 günlük olduk.doktorum gıda alerjisi olabilir diye 20.günden beri diyete başlattı beni.bebeğime de neocate mama verdi.1 haftaya bebek düzelir dedi.bu mamayi kullanan arkadaşlar bebeginiz ne zaman rahatladı.dünden beri sadece mama verdim,sütümü vermediğim halde yine ağlıyor ve uymuyor :KK43: bebeğim mamadan kaynaklı ne zaman rahatlar acaba?
Mamayi hala veriyor musunuz? Kilo aldiriyor mu

Bebeğimiz de süt alerjisi oldugunu nasıl anladiniz hangi belirtileri gsoterdi

Back