neo penotran l forte kullananlar

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
123
Kızlar en son dra gittiğimde mantar oluşmuş dedi bana ve eşime kullanmamız için azomax antibiyotik verdi bide bana Neo penotran verdi 7 gün boyunca kullanmam için bugün 7.yi kullanacağım fakat inanılmaz bir kaşıntı başladı vajinamda daha önceden hiç böyle şikayetim yoktu bu fitili kullandıktan sonra oldu acaba fitili kullansam mı yoksa bıraksam mı minik minik kabarcıklarda oluşmuş dış kısmında acaba tahriş mi oldu yada içerideki mantar dışarımı yayıldı :( kafayı yiycem nie böle oldu yaaa

Tekrar doktoruna görün bence
Bu dra aslında daha yeni başladım benim drumun ataması olduğu için tüp bebek uzmanına yönlendirdi bu drda muayene sonrası mantar oluşmuş dedi ilaç verdi hastanede bana 1,5-2 saat uzaklıkta :( çalıştığım için gidip gelmem çok zor eylül gibi aşılama yaptıracağım iş yerinden izin alamıyorum çünkü hakkımı aşılamada kullanıcam bol bol saat geç olduğu için dra yazmadım ama yrn yazmayı düşünüyorum sadece acaba son fitilide kullansam mı yoksa bıraksam mı bilemedim :(

Hiçbir fikrim yok yani burda doktor olan varsa inşallah bi yorum yapar.Bana aynı şekilde iki ilacı telefonda söyledi doktor bunları al diye. reçeteye yazmadı yani. Bana da pahalı geldi onları almadım içeriklerini araştırıp kendim iki ilaç buldum aynı içerikte onları almıştım. İyi de gelmişti mantar için. Aklıma gelen şey alerji yapmış olabilirler belki ilacı kesince geçer. İçerdeki mantar ne durumda

fitilin yan etkilerini yaşamışsın canım
bu etkiler yaşandığında fitili kullanmayı bırakın diye prospektüsünde yazıyor zaten

Hiçbir fikrim yok yani burda doktor olan varsa inşallah bi yorum yapar.Bana aynı şekilde iki ilacı telefonda söyledi doktor bunları al diye. reçeteye yazmadı yani. Bana da pahalı geldi onları almadım içeriklerini araştırıp kendim iki ilaç buldum aynı içerikte onları almıştım. İyi de gelmişti mantar için. Aklıma gelen şey alerji yapmış olabilirler belki ilacı kesince geçer. İçerdeki mantar ne durumda
Vallahi bilmiyorum ki dr mantar oluşmuş dedi ama benim hiç bi şikayetim yoktu ne kaşıntı ne akıntı nede koku :(

fitilin yan etkilerini yaşamışsın canım
bu etkiler yaşandığında fitili kullanmayı bırakın diye prospektüsünde yazıyor zaten
Sonuncu fitildi dün kullandım artık bitti zaten kullanmayacağım drada msj yazdım zahmet edip cvp verme tenezzülünde bulunmadı malesef :(

Back