Neo-Penotran Kullananlar

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
bu fitili kullanan arkadaşlar kullandığınız fitil sabah idrarınızı yaptığınızda dışarı atılıyo mu.
yoksa atılmaması mı gerekiyo,bunun için çok derine mi göndermek gerekiyo siz nasıl kullanıyorsunuz.:sm_confused:

yumurtalıklarımında minik minik kistlerim mevcut bundan dolkayı çabuk enfeksıyonum olur kötü kokulu renklı akıntım hiç olmaz sancımdan anlarım hemencecık tedbirimi alırım yanı kişisel eşyalarımda olmazsa olmazlarımın arasında yer alıyo diyebilirim
en güzel vajınal ovüldür diger güne hiçbir fazlası kalmaz iççamaşırını batırmaz diger gün cinsellik olacaksa partneri rahatsız etmez sabah kalkınca wcde dökulması ımkansız tam derine yerleştırmıyorsun yanlış kullanımın sözkonusu demek ki (kendıne çatal pozisyonu yarat yanı dümdüz yatarken belını havaya dik sok direk kayıyo)

teşekkürler,şimdiye kadar bes tanesini kullandım hepside sabah döküldü,bu durumda faydası olmamıştır belki tekrar mı baştan kullanmalıyım acaba.

canım geçmiş olsun bende kullandım dışarıya atılıyo mutlaka sorun etme faydasını görürsün

TEKRar kullansam mı.bi de kullandıktan sonra gün içerisinde sürekli akıntı olmaya başladı bu normal mi

Ben de kullandım ve ne kadar derine yerleştirisen yerleştir sürekli akıntı oluyor, gün içerisinde 4-5 kere çamaşır değiştirdiğim oluyordu.

belki de akıntı olması faydası olduğundandır iyleşme belirtisidir,olabilir mi.

valla bende kullandım onu içeriye yolladıktan sonra 10 dk falan yatmak gerek hemen çıkıyordu.sabahta ilk idrarda biraz geliyordu zaten hiçbir ilaçı hiçbir organımız tam emmiyorki gerekli olanı alıp fazlasını idrar yada dışkıyla atıyor o yüzden normal yani devam et.

ya arkdşlar bana verdi dr bu fitilden 5 gün kullan dedi ama şimdi aldımda bakıyorum içinde 14 adet var günde 1 kez kullanıcaksam hepsinimi kullanmalıyım acaba yoksa dr dediği gibi 5 gün den sonra bırakmalımıyım bilgisi olan varmıkii :KK43:

5 gün kullan fazlası dursun.

Ben de kullandım evde durur bir şikayetim olursa kullanırım. Ben yerleştirdikten sonra bir süre yastık koyup öyle yatıyorum siz de bir deneyin isterseniz umarım yararı olur.

Kullanımı çok rahat bende vajinit için kullanmıştım ilk fitilden itibaren akıntımı azaltmıştı. Biokadin de kullandım fakat çok yaktı doktorum yakıyorsa bırak dedi. Bu gece yine neo penotrana başlayacağım. Umarım kullananlarda benim kadar faydasını görür.

bende kullandım ama bana gece yatmadan önce kullan sonra hiç kalkma demişti doktor akıntı yapması çok normal sonuçta içeride eriyip dezenfekte edip enfeksiyonu yok edio.

peki bu tür ilaçlar adetliyken kullanılıyor mu?

Son düzenleme:
kızlar neo-panetron kullanıyorum ve gün içinde sürekli iltihap gibi bişeyler akıyor bu normalmi kullanan varmı?????

bende akıntılar çok oluyor dye bu ilacı verdi doktor, kaşıntı kabartı gibi mantar belirtilerim yok, ama krem verdi bu ilacın yanında.. mantarım olmasa da kremi sürmelimiyim nereye ve nasıl ? yoksa kaşıntı yaparsa mı sürmeliyim?
birde vajinamın sol iç dudagının iç yüzünde pürüzlükler var digerinde bu kadar yok, sizce fitil mi yaptı bunu cnku onceden farketmemiştim, yan etkilerini gördünüz mü bu ilacın ? teşekkür ederim şimdiden

bende akıntılar çok oluyor dye bu ilacı verdi doktor, kaşıntı kabartı gibi mantar belirtilerim yok, ama krem verdi bu ilacın yanında.. mantarım olmasa da kremi sürmelimiyim nereye ve nasıl ? yoksa kaşıntı yaparsa mı sürmeliyim?
birde vajinamın sol iç dudagının iç yüzünde pürüzlükler var digerinde bu kadar yok, sizce fitil mi yaptı bunu cnku onceden farketmemiştim, yan etkilerini gördünüz mü bu ilacın ? teşekkür ederim şimdiden

cnm bende aylardır mantar var.en sonunda dr bir arkadasım bana neopenatran fitil al dedi 7 tane.her gece kullanıyorsun bir tane.adet olursan kes dedi.ilk mantar olduğumda evet belli belirsiz prüzler vardı bendede kremi sür sen kaşınmasada çünkü kaşınma nedeni aslında vajinal akıntı sonucu vulvaya yayılan mantarlardan oluyor.kremi vulvaya ( yani dudaklara sür) vajinanın içine kaçırmamaya dikkat et çok yakıo içine gidince.
yan etki görmedim henüz
geçmiş olsun cnm

Kullandım ve faydasını gördüm uzun bir zaman byunca lakin akıntı sorunu yine tekrarladı ebnde bidaha ve bidaha mı kullanacagız bunları ya.....

merhabalar... ben 5 aylık hamileim... ve kaşıntıdan duramadığımdan eczaneye başvurdum doktora gidemedim mesai geçmişti çünkü..
eczacı bana neopenotran ve travazol krem verdi... açıkcası eczacıma güveniyorum ama doktora gitmediğim içinde huzursuzum... acaba kullansam mı... fitil karciğer rahatsızlıklarında kullanılmamalı vs diyor acaba benim var mı bilmiyorum... nefes darlığı falan yan ekisiymiş ya öyle olursam diye korkuyorum acaba kullansam mı kullanmasam mı... kaşıntım da aşırı var...

X