Neo penotran forte L kullananlar bilgisi olan?

Life Death

Gɑlibɑ ben bu ɑşktɑ iyi hɑlden müebbet yedim.♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
550
705
18
Gunaydin herkese.

4 yildir dogum kontrol kullandim korunmak icin. En son 7 eylulde regl sonrasi biraktim icmedim hapi.(bebek dusunuyorum)
Uzerine hala adet olamadim.
Aile doktoruna gitmistim sari akinti vardi bi zamandir ona Neo penotran verdi ama adet ol sonra kullan dedi. Ama kullanmamistim adetimi bekledim.
Bekarkende adet duzensizligim vardi.
Adet olmadim hala yani 2 ay gecti. Hapi biraktim birakalida prezrvtf kullandik iliskide yani hamiş olamam kendi kendime yinede idrar testi yaptim gecen negatifti. Zevk suyundanda hamiş kalmamisimdir demi?
Simdi adetim gelmeyince fitili kullanayim artik dedim 3 gundur neo penotran kullaniyorum. Dun gece ve bugun sabah akintida pembelik vardi sanki cook az kan pihtisi gibi biseyler..?
Nedir bu? Hamileyken yasakmis ilk 3 ay yaziyor birden korktumda hamile degilimdir demi? Yani idrar testi yaniltir mi? Yada adet mi sokturuyo bu ilac? Devam etsemmi 4 fitil kaldi? Aile doktoru anca pztsi gidebilirim haftasonu kapali. Biraz telaslanmam gereksizmi kizlar yardim anlayan varsa..

Hic mi bilgisi olan yokki kizlaar siz bilirdiniz yaa. Off.

Merhaba canım bende vajinit problemi vardı bu yüzden Neo penotranda dahil çok fazla fitil ve ilaç kullandım. Bazı fitiller bende de ince çizgi şeklinde kanama yapıyordu ama hangileri hatırlamıyorum. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etmezse doktoruna danış istersen.

Back