Cilt Bakımı Ürünleri Nemsiz cilt için önerebileceğiniz serum/krem vs.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
slm kızlar, benim cildim çok kuru. cilt analizi yaptırrdım biodermanın hyrobio setini verdiler. çok yaradı hakkaten çok iyi geldi fakat alalı iki ay olmadan serumu bitti. fiyatıda baya tuzlu. 2 ayda bir 70tl vermekte istemiorum.nemlendirici kullanmadığımda yanaklarım pütür pütür kupkuru oluyor ve geriliyor. makyaj yaptığımdada fondoten leke leke duruyo pudrada aynen öle yamalı gibi. biodermadan çok memnundumda oda hemen bitiyor . nemsiz ciltler için önerebileceğiniz kaliteli ama uygun bildiiiğiiz ürünler varmı?

olay active hydrating gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum. Benim cildim karma ama çok güzel yaptı yumuşacık. Fiyatları da uygun ikisini 30tlye almıştım cnm

bende dün gittim aldım olay hydring kuru ve normal ciltler için gündüz kremi şuanlık bi sorun yk yumuşak oldu ama bakalım umarım hep böle gider

Benim cildim de aşırı kuru ve nemsiz. Bu aslında ileriki yaşlarda cildin çabuk kırışmasına da neden oluyor
Cildime tek iyi gelen krem neutrogena oldu. Diğerleri alerji yapıp kızartıyor malesef

konu sahibi arkadaşım ne yaptın iyi geldimi ne kullandıysan.senin cilt tipinin aynısı benim şikayetlerimi yazmışsın gibi
konu takipçinim gelişmeleri yaz oldumu.eşim elini yüzüme götürmesine bile tereddüt ediyorum yüzüm yüz değil talaş mubarek elini naylon sofra bezin sürse daha iyi

bende aynı sorunla cilt doktoruna gittim ve bana bionıke çok nemsiz ciltler için olan kremini önerdi...Daha önce Aven ve bıotherm kullandım ama memnun kalmadım.Bıonıke dermokozmetik olduğundan sadece eczanelerde satılıyor...Bence deneyin..

canım yeni gördüm iletini. olayı kullandım ilk önce iyi gibi geldi ama yinede sivilce çıkardı azar azar. pahalıda olsa bioderma en iyisi tekrar ona dönüş yapıcam çok memnundum

anlelf resimdeki krem burayshının isteklerine çözüm olurmiki ne gibi etkileri var.

burayshın canım ya o kremde baya pahalı ( sen hangisinin kullandın biodermanın son çare bende ondan alayım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…