nemli:Ltfen Her Yeni Konu in Balk Amaynz!!

Cevrimhici

Şampiyon Belli 2. Kim?
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2006
4.664
229
42
Sayın Ören Bayan müdavimleri:
Benzer olsun olmasın el emekleriniz için her yeni başlıkta forumu takip zorlaşmakta ve görüntü kirliliği oluşmaktadır.
Sizden isteğimiz konularınızı tek başlık altında toplamanızdır..Takibi kolay olması ve başlıkların uzayıp gitmemesi adına iyi bir fikir olacağını umuyorum..Zira bizim açımızdan da takibi zor ve karışık bir hal almakta Ören Bayan..
Mesela 'Balsurat'ın el emekleri..' gibi..Burada Balsurat adlı arkadaşımız her yeni el emeğini tek konudan sürdürecek ve o başlık altında kendi köşesine ekleme yapabilecektir.
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi ya da değişik fikirlerinizi burada paylaşabiliriz.

Konuma baktığınızda örnek olacağını umduğum için linki verdim, bu konunun dışında el emeğimi kapsayan başlığım bulunmuyor, bazı arkadaşlarımız tepki gösteriyor bu konuya fakat her üyenin el emeğinde tek konusu olması gerektiğini savunanların başında geliyorum bir ürün ortaya çıkartılıyor arkasından aynı ürün boyanarak değişik renkte yapılıyor ama bu değişik renk için ayrı konu açılıyor bu forumumuzun kirlenmesinden başka bir şeye sebep değil, verdiğim örnek benzeri bir çok konu bulunuyor bu bölümde arkadaşlar lütfen yeni konu açmak yerine eski başlıklarınızdan seçerek o başlık üzerinden ürünlerinizin fotoğraflarını eklemeyi tercih ediniz.. Fazla konu açmak adına forumu kirletmeyelim, düzeni sağlayalım, aradığımızı çabuk bulalım, dışarıdan arama yapan kişilere örnek teşkil edelim...

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/169127-kallistenin-emekleri-11.html

Kazen'le görüştükten sonra düzenleme gelecek umuyorum.Böyle her yapılan el emeği için konu açılırsa Kendi El Emeklerimiz bölümüne yaptığımız tüm emek heba olacak demektir.O bölüm için çok uğraşıldı..Ki büyük-küçük harf ve kelime yanlışlıklarını hatta şu uzatma (yeni bitirdiğim patiğimmmmmmmmmm) tarzı yazıları bile editleyip düzeltiyoruz..
Herşey güzel bir forum adına...

Kalistem,hülya kolay gelsin :)
aklıma takılan bir kaç soru var umarım burda sormamın bir sakıncası yoktur
ilk sorum şu; bir başlık altında el emeklerimizi resimlediğimizde, konuya yeni bişiler eklendiği nasıl anlaşılır? bu benim karşılaştığım bir sıkıntı
mesela bir müdet ben kalistemin yeni bişiler eklediğini farketmedim .siteye ilk üye olduğum zamanlarda konusuna yorum bırakmıştım ve bende sürekli okundu olarak göründüğü için tekrar dönüp bakmamıştım
ikinci sorum ise; mesela "kalistemin emekleri" başlığın içerisinde bir çalışmayı beğendim ve ihtiyaç duyduğum zaman onca sayfa arasında aradığımın hangi sayfada olduğunu nasıl bulabilirim? yani ben beceremiyom :)tek tek sayfaları ilerliyerek aramak da baya yorucu oluyor
umarım başınızı ağrıtmadım ,sitemizin uzun süreli olması dileğiyle
şimdiden tşkler :)

Kalistem,hülya kolay gelsin :)
aklıma takılan bir kaç soru var umarım burda sormamın bir sakıncası yoktur
ilk sorum şu; bir başlık altında el emeklerimizi resimlediğimizde, konuya yeni bişiler eklendiği nasıl anlaşılır? bu benim karşılaştığım bir sıkıntı
mesela bir müdet ben kalistemin yeni bişiler eklediğini farketmedim .siteye ilk üye olduğum zamanlarda konusuna yorum bırakmıştım ve bende sürekli okundu olarak göründüğü için tekrar dönüp bakmamıştım
ikinci sorum ise; mesela "kalistemin emekleri" başlığın içerisinde bir çalışmayı beğendim ve ihtiyaç duyduğum zaman onca sayfa arasında aradığımın hangi sayfada olduğunu nasıl bulabilirim? yani ben beceremiyom :)tek tek sayfaları ilerliyerek aramak da baya yorucu oluyor
umarım başınızı ağrıtmadım ,sitemizin uzun süreli olması dileğiyle
şimdiden tşkler :)

Öncelikle kolay gelsin tijeen hanım,
1. sorunuza şöyle cevap vereyim:
Beğendiğiniz konuya abone olursanız, kullanıcı panelinize girdiğinizde abone olduğunuz konulara eklenen son yorum varsa orada gösterir.
2. sorunuza gelince:
Konuda beğendiğiniz bir model gördünüz diyelim, mozilla kullanıyorsanız Yer İmleri'ne tıklayıp, bu sayfayı yer imlerime ekle derseniz,daha sonra bu bölümden kolayca ulaşabilirsiniz.
a.s.

1sorumun cevabı çok güzel de bunun çözüm olabilmesi için sanırım şu "eline sağlık","çok güzel ","tşkler" gibi yorum faslın bırakmamız gerekiyor kikikiki sanırım en çok bunu yapan benim
2 sorumun cevabından walla bişi anlamadım :KK43:

Tijenn evet teşekkür mesajlarını sileceğiz diye biz de çok yoruluyoruz sizin de mesajlarınız güme gidiyor.
Mozilla kullanmıyorsunuz sanırım.O halde explorer'da iken bu sayfayı sık kullanılanlara ekle derseniz istediğiniz sayfayı kolaylıkla bulursunuz.

Hülya hanım merhaba, el emeklerimizin sergilenmiş olduğu sayfada bugün açtığım konuyu yanlışlıkla iki kere paylaşmış bulundum birde eklenti olarak yüklediğim resimlerin konuya tıklandığında küçük resimler halinde görüntülenmesini istiyorum ancak yapamdım yardımcı olursanız sevinirm. Teşekkürler.

X