Göz Çevresi Bakımı Nemlendrici gz kreminin iine e vitamini?

ginka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
370
4
38
kızlar ben bişey sormak istiyorum bi ara artık bu sitede mi görmüştüm hatırlamıyorum ama sadece nemlendirme özellikli göz kremlerinin içine bir tane e vitamini yerleştiriyoruz ve bir gün içinde eriyo e vitamini. ben dün böyle birşey yaptım ilk kez bügün kullandım sonuçları paylaşıcam sizlerle gözlerimin altında dairesel mimik kırışıklıkları var.umarım etki eder.
benim kulalndığım e vitaminin rengi yeşil jelibon tarzında olan. siz hiç böle bişey denedinimiz mi? fayda ve zararı konusunda görüşleriniz neler?CADIARZU

banyo çıkışı özellıkle c vitamini ve e vitaminini yüzüme defalarca sürdüm çok dıkkatlice gözlemledim kesınlıkle yüz emmiyor sadece suratta kuruyor hiçbir faydası olmayacaktır yani üzgünüm

Son düzenleme:
gözaltı kremine k vitamini ve e vitamini ampulü kırılıp kullanılmasının çok faydası olduğunu duymuştum ama denemedim henüz..denediğimde sonucu sizinle paylaşırım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…