Cilt Bakımı Ürünleri nemlendiriciye ihtiyacım var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

MYLXIXGHT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
88
0
benim cildim ciddi anlamda kuru.25 yaşımda olmama rağmen göz çevresi ve dudak kenarlarında çizgilenmeler oluşmaya başladı.birsürü yöntem var bi kaçını kullandım ama pek de etkisini görmedim.bi fikri olan varsa paylaşırsa mutlu olurum.bu konu ile ilgili etkili bi nemlendirici önerisi olan varmı. göz çevresi içinde bakım ürünleri kullanmam yanlış olurmu? VAKİT GEÇ OLMADAN NE YAPMALIYIM???

buarada hangi marka hangi ürün kullanmalıyım.bakım ürünleri alırken okadar kafamı karıştıryoki satış yapan elemanlar objektif davarnmıyolar pek güvenim kalmadı o yüzden. şimdiden teşekkürler...

canım merhaba göz çevren için medobalm diye bir krem var eczanelerden alabilirsin fiyatıda 30 civarı bir şeydi hem çizgi bakımı yapıyor hem nemlendiriyo.kullandıgım en iyi ürün diyebilirm. Link Silinmiştir. bir bak istersen .

Teşekkür Ederim Biensu Deniycem Mutlaka Umarim Faydali Olur.bunun Yaş Sinirlamasi Yoktu Değil Mi?

canım bu sitede CÜVCÜV ' ÜN BANA SORABİLİRSİNİZ TOPİĞİ VAR ORAYA Bİ GÖZATMANI TAVSİYE EDERİM,CÜVCÜV ÇOK BİLGİLİ BU HUSUSTA :) benim cildimde kuru,ondan öğrendiklerim baya işe yaradı..ok .sevgilerimle..

canım merhaba göz çevren için medobalm diye bir krem var eczanelerden alabilirsin fiyatıda 30 civarı bir şeydi hem çizgi bakımı yapıyor hem nemlendiriyo.kullandıgım en iyi ürün diyebilirm. bir bak istersen .

Biensucum ne kadar sürede etkisini gösteriyor,her eczanede bulunabiliyor mu.

nemlendirici olarak temizleme sütü tercih et
hem cildini nemlendirmiş olursun hemde mikroplardan arındırmış cildinde çok güzel görünür

Kızlar sabahtan bi kere sürüp akşama kadar idare edecek bir nemlendirici arıyorum.Yüzü yıkayınca yüzden çıkmayanları var mı bunların,öyle olursa daha iyi olur.Yağları evdeyken sürüyorum da dışarı çıkarken olmuyor,nemlendirici lazım.Şöyle bol nemlendiren,ucuz ve mümkünse kokusu da olmayan bir marka olursa çok memnun olurum.Kokusuz derken hafif koku da değil,sıfır kokulu bir şey olsun:)

vıch thermale fıx dıey bı nemlendırıcı kullandım acaıp ıse yaradı cıldım bebek gıbı oldu.oakadr marka kullandım tonla para verdım bı bu ıse yaradı tavsıye ederım..

ben nemlendirici olarak jojoba yağını kullanıyorum haftada iki defa akşamları sürüyorum sabah kalkıp yıkıyorum yüzümü yumuşacık yapıyo tavsiye ederimm

(Kızlar sabahtan bi kere sürüp akşama kadar idare edecek bir nemlendirici arıyorum.Yüzü yıkayınca yüzden çıkmayanları var mı bunların,öyle olursa daha iyi olur.Yağları evdeyken sürüyorum da dışarı çıkarken olmuyor,nemlendirici lazım.Şöyle bol nemlendiren,ucuz ve mümkünse kokusu da olmayan bir marka olursa çok memnun olurum.Kokusuz derken hafif koku da değil,sıfır kokulu bir şey olsun:))
bepanten kullanabilirsin yoğun bi krem bende kullanıyorum benim pul pul dökülüyor cildim biçok kişiden hülya avşarında nemlendirici olarak bepanten kullandığını duydum nekadar doğrudur bilmiyorum:))bende akşam yatmadan önce kullanıyorum daha etkili oluyor

Kızlar sabahtan bi kere sürüp akşama kadar idare edecek bir nemlendirici arıyorum.Yüzü yıkayınca yüzden çıkmayanları var mı bunların,öyle olursa daha iyi olur.Yağları evdeyken sürüyorum da dışarı çıkarken olmuyor,nemlendirici lazım.Şöyle bol nemlendiren,ucuz ve mümkünse kokusu da olmayan bir marka olursa çok memnun olurum.Kokusuz derken hafif koku da değil,sıfır kokulu bir şey olsun:)

napıcaksın o kadar sıfır kokuluyu anlayamadım yahu,)
kuru ciltler için daha kolay sanki nemlendiriciyi sür ohh bana göre yağdan vıcık vıcık olan biri olarak:)
bi arkadaşım cildi çok kurudur loreal happy time mı happy bişi almıştı çok memnundu nemlendiriomuş 12 saat boyunca ama ben kullanmadığımdan bişi diemem o seviodu da kokusuz olcağını sanmam cnm yaa:)

X