huzursuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2007 156 0 96 Bursa 7 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursuz #1 5 günlük tatile gidiyorum :teytey: solaryuma gırdıgım ıcın tenım yanmaya musaıt kakao yagı havuc yagı 5 gunde kapkara olmak hayalım ıns sorun su kı geldıkten bı hafta sonra rengım acılmaya baslıo açılmasın ıstıyorum bunun ıcın nemlendırıcımı surmem gerekıo napmam gerekıo bı fıkrınız varmı
5 günlük tatile gidiyorum :teytey: solaryuma gırdıgım ıcın tenım yanmaya musaıt kakao yagı havuc yagı 5 gunde kapkara olmak hayalım ıns sorun su kı geldıkten bı hafta sonra rengım acılmaya baslıo açılmasın ıstıyorum bunun ıcın nemlendırıcımı surmem gerekıo napmam gerekıo bı fıkrınız varmı
almagester06 Guru Kayıtlı Üye 2 Haziran 2008 1.606 16 358 Ankara 7 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursuz #2 valla canım hiç bi fikrim yok çünkü ben hiçç yanamam hep kızarırım güneştebenneyaptım şimdiden iyi tatilller
valla canım hiç bi fikrim yok çünkü ben hiçç yanamam hep kızarırım güneştebenneyaptım şimdiden iyi tatilller
huzursuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2007 156 0 96 Bursa 7 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursuz #3 saolsin canim benim.. Ya simdi alisverise cikicam kimse bilmiomu bisi ki
C cadi_didem Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 47 0 96 39 İstanbul 7 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursuz #4 korumak için bol bol havuç yemelisin tada betakaroten hapı kullan