Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb kızlar bnm cildim yağlı aslında yüzüme hiç krem sürmeyi sevmiorum ama kışın dudak çevrem burnum yıkadıktan snra kuruo soyuluo,cildime gre tavsiye edblceğniz bi ürün varmı???
canım, neutrogena'nın yağlı ciltler için olan nemlendiricisini kullanabilirsin. yağsızdır ve antiallerjiktir. bende karma-hassas ciltler için olanı var. her zaman kullanmıyorum, bepanthene başladığımdan beri onu bıraktım ama bephanten sana iyi gelmeyebilir canım, yağlandırabilir. bir neutrogena'yı düşün derim :) fiyatı da 19-20 ytl arası idi.a.s
canım, neutrogena'nın yağlı ciltler için olan nemlendiricisini kullanabilirsin. yağsızdır ve antiallerjiktir. bende karma-hassas ciltler için olanı var. her zaman kullanmıyorum, bepanthene başladığımdan beri onu bıraktım ama bephanten sana iyi gelmeyebilir canım, yağlandırabilir. bir neutrogena'yı düşün derim :) fiyatı da 19-20 ytl arası idi.a.s