Excipial hydro'yu vücuduna sür çok güzeldir ama yüzüne sürme bence. ben de vücuduma kullanıyorum haftada 3 gün banyo sonrasında ve çok memnunum. başka hiçbir vücut nemlendiricisine gerek kalmıyor. ama içeriğindeki ürenin hassas ciltler için bilhassa yüzde uygun olmadığını düşünüyorum.
yüz için nemlendirici olarak la-roche posay ürünlerini kullandım 5 sene boyunca (cildim hassas ve yağlı-karma). yüz yıkama jeli ve su bazlı nemlendiricisini sabah akşam. çok memnun kaldım. ama son 3 aydır yüzümü sivilceler bastı. felaket durumdaydı. tavsiye üzerine biodermanın akneli ciltler için olan sebium globalini sabah akşam sürdüm yanında sebium foaming jel hediyesi de vardı jeliyle sabah akşam yüzümü yıkadım.. 1 aydır kullanıyorum. çok memnun kaldım. 1 ay öncesine göre sivilcelerim bayağı düzeldi. şimdi ufak tefek izler kaldı. pazartesi cilt doktoruma gidicem. o uygun görürse devam ederim yoksa artık cilt doktorum ne önerirse onun sözünden çıkmam.
bi de şunu söylemek isterim benim cildim aşırı hassas ve başkalarının kullanıp da memnun kaldığı pek çok ürün cildimi tahriş eder. bana her ürün yaramaz yani. o yüzden la-roche benim gibi ciltler için üretilmiş bir marka
son 1 aydır tanıştığım biodermanın da bende yeri ayrı artık :):)