Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici önerileri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dilegno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
50
7
arkadaşlar ben nemlendirici kullanmak istiyorum.bu krem olaylarından pek anlamam önereceğiniz markalar nelerdir?

başlangıç için kesinlikle nivea aqua sensation nemlendiriciyi tavsiye ederim

katılıyorum. Nivea su bazlı nemlendirici çok başarılı. şu an onu kullanıyorum.

dermokozmetik olarak La Roche Posay Hydrene nemlendirici 25 tl 2-3 ay gider çünkü azcık bi parçası bütün yüze yetiyor kremin

arkadaşlar ben nemlendirici kullanmak istiyorum.bu krem olaylarından pek anlamam önereceğiniz markalar nelerdir?

Bende size Oriflame'min tüm yaş grupları ve tüm cilt tipleri için ideal nemlendiricisi Optimals Oxygen Boost kremini tavsiye ederim.
Aynı zamanda cilde sağladığı oksijen sayesinde dokuların nefes almasını güçlendiriyor.Kod numarası 15919 dur.Bilginize... :79:

bende yüz kremi almayı düşünüyorum yüzüm çok kuruyo ve kuruduğu içinde soyuluyo ama cildim karma yüzümü yağlandırmadan nemlendircek önerdiğiniz bi krem var mı

arkadaşlar eğer yüzünüz çok kuru ve pul pul dökülüyorsa 25- 30 lu yaşlardaysanız eğer naturalhıgh diye nemlendirici bir ürün var çok para vermenize gerek çokta ekonomik kokusuda çok güzel yumuşacık artık yüzüm düzenli olarak kullanıyorum faydasını gördüm göz altı içinde ayrıca kremini kullanıyorum tavsiye ederim

X