Nemlendirici önerebilir misiniz?

Vicodin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
16
0
yüzüm için neutrogena (karma ciltler için) nemlendirici losyon kullanıyorum şuan memnunum..
ama ellerim için aynı şeyi söyleyemicem sürekli kuruyolar sizce ne kullanmalıyım?

Konu içeriği nedeniyle "Güzel ve Bakımlı Eller İçin Öneriler" başlığına taşındı.

bugüne kadar kullandıklarımı ben söyleyeyim yorum yapayım sende ona göre fikir alırsın tatlım
avon gliserinli el kremi : güzeldi yani nemlendirmesi hoş zaten gliserin eller için mucize ama uzun süreli gitmiyor o yumusaklık hissi
dalan dolive zeytinyağlı krem : bu arkonun kremine benziyor yeşil tüpte olanına ama daha güzel bakım yaptıgını söyleyebilirim yağlı bi krem
neutrogena el kremi : oldukça başarılı tek bi damlasının bile yettiğini söyleyebilirim konsantreydi benım aldıgım
arko nem gliserinli el kremi : bu da iyi yani beklediğimden daha iyiydi cantamda gezdiriyorum daha bitmedi bile
acı badem kremi : nemlendirmesi iyi ama bnm ellerim çok terliyor bazen bunun kokusunu da sevemedim bi türlü
lapitak el kremi : işte bunu da ço ksevmiştim. hatta bitti ama bi daha bulamadım. süper bişey ya sürdükten sonra manikür yapmışım gibi oluyodu tırnak etlerim. ayak kremini de denemiştim o da güzeldi
handytak el ve tırnak bakım kremi : verdiğim paraya yazık hiç begenmedim krem degıl losyon gibi bişey tırnaklara güya bakım yapacak ama benim tırnagımı daha güçsüz yaptı yumusacık yapıyodu kırılıyodu hemen
arko nem yoğurtlu böğürtlenli - diğer bütün ceşitlerini de denedim ama sırf kokuları için aldım etkisi bi iki saate gidiyordu zaten sadece el degil yüz ve vücut kremi aynı zamanda
dermokil el kremi : bu da güzel hala kullanıyorum emilimi gayet iyi ellerimin yaglı yaglı oldugunu hıssetmıyorum
dax tırnak uzatıcı krem : aynı zamanda tırnak etine ve ellere de uygulanıyo bana 1 yıldan fazla gitti netten sipariş etmiştim tırnakları da acayip güçlendiriyor

Benim kullandıklarım ve nacizane fikirlerim bunlar daha denediklerim de vardır ama hatırlayamıyorum şu an. deneyerek eline iyi gelen kremi bulabilirsin canım. kolay gelsin

canım eczaneden gliserin alıp içine lımon sıkıp sürebılırsın.Güzel bır losyon oluyor.elleri yumuşak tutuyor vede çatlaklara ıyı gelıyor öptüm seniiii:)

Neutrogena çabuk emilen el kremi yıllardır favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…