Cilt Bakımı Ürünleri nemlendirici önerebilir misiniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
45
kızlar iyi bir nemlendirici arıyorum, yağsız olacak ama iyi nemlendirecek. cidim karma, ağız çevresi aşırı kuruyor. güneş korumalı da olabilir, var mı önerebileceğiniz bir ürün? sadece marka olmasın ama o markanın hangi ürünü olduğunu da belirtirseniz daha kolay bulurum, teşekkürler şimdiden

cnm ben acıbaden sütü kullanıyorum bu kadar ıyısını denemesıtım daha önce cok memnuun hemde cok ucuz ve dogal bende gurbaa prensesten ögrendım onun topıgı war bı kak ıstersen

Benim de cildim yağlı Diadermine purity kullanıyorum.
Çok güzel nemlendiriyor ve hiç yağlı bir his bırakmıyor.yerimseniben

dermokozmetik ürünler satan eczaneler var gidip kendinize cildinize önce deneme sample alın kullanın ve memnun kalırsanız alın

bende nemlendirici arıyorum bu aralar..iyi olmuş bu konunun açıldığı bepanthen kullanıyorum ama güneş lekesine yatkın bi cildim var korkuyorum leke olur diye..güneş koruyucu kullanmaktan da bıktım artık valla ikisi birarada güzel bi krem bulsam çok sevinicem.
hem karma cilde uygun olsun hem de güneşte sorun yaratmasın istiyorum. acı badem kremi denmiş ama o da güneş lekesi yapmaz mı?? şimdiden teşekkür ederim tavsiyelerinize kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…