Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici kremler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Selma001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
8
0
23
Kızlarrr bazı nemlendiriciler yüzde tüylenme yapıyo diyolar.Bana yüz için nemlendirici krem önerir misiniz.Loreal düşünüyorum fakat fikrinizide almak istedim.Fiyatlarınıda belirtirseniz çok mutlu olurum:) Acill!!:110:

Ya sana evde kendinin yapabilecegi bir nemlendirici önereyim hem nemlendirici hemde lekelere karsı cok iyi :) ben yıllarca bir ton para döktüm kremlere ama bu cok cok toparladı cıldımı bazı eczaneler de bile yapılıyor bu krem

elipp85 tarifini verirmisiniz .

1 bepanten hepsını kullan
1 madecassol yarısından bıraz fazla kullanıyoruz
1 kutu evin ampul alıyoruz eger cok kuru ıse cıldımız 3 kır
normal ıse 2 yeterlı
bunları bır cam kap ta yanı böle kremlerın kapları vs var ıse boş onu yıka ıcınde karıstır,
ama tahta kasıkla ıyıce karıstrman gerekecek,
kullanıma hazır:)
istedgn zaman kullanana blılırsın

normal ıse 2 yeterlı
bunları bır cam kap ta yanı böle kremlerın kapları vs var ıse boş onu yıka ıcınde karıstır,
Merhaba .krem güzele benziyor.Lekelere ne kadar faydalı yani ne kadar sürede etkisi olabilir ortalama.denemek isterim zararsız bir şey hem de.fiyat uygun. bepantenin hangi çeşidi olacak bilgi verir misiniz...teşekkürler.

Bepanten yüz kremi yüz cilt kremi merhem olanı değil , ondan alacaksın eczaneden iste,
ben bir kaç ay devamlı kullandım bittikce de yaptım suan bitti ara verdim biraz ama tabi yüzümde özellkle dudak kenarında ucuk ızlerım vardı malesef ucuk cok cıkardı bende son bır senedır cıkmıyor cok sukur ama ız kalmıstı onlar suan yok cok sukur, en dıkkat ettıgım buydu

Bepanten yüz kremi yüz cilt kremi merhem olanı değil , ondan alacaksın eczaneden iste,
ben bir kaç ay devamlı kullandım bittikce de yaptım suan bitti ara verdim biraz ama tabi yüzümde özellkle dudak kenarında ucuk ızlerım vardı malesef ucuk cok cıkardı bende son bır senedır cıkmıyor cok sukur ama ız kalmıstı onlar suan yok cok sukur, en dıkkat ettıgım buydu
Anladım canım çok teşekkürler.bir kaç çeşit bepanten olunca kafam karıştı yanlış olmasın dedim.O zaman üzerinde krem yazan var onu alacağız.bu bilgi iyi oldu.teşekkürler.ben de deneyip yazacağım.cildim aşırı kuru.Ampulde ona göre 3 tane koyayım.ama tüylenme olmaz değil mi canım.Ben bazı hatalar yaptım o nedenle yüzümde tüylenme oldu da.artık korkuyorum.Tüylenmeye çare bulunmuyor çünkü.Bu arada tüylenmeyle ilgiler var ise alabilirim teşekkürler...

Anladım canım çok teşekkürler.bir kaç çeşit bepanten olunca kafam karıştı yanlış olmasın dedim.O zaman üzerinde krem yazan var onu alacağız.bu bilgi iyi oldu.teşekkürler.ben de deneyip yazacağım.cildim aşırı kuru.Ampulde ona göre 3 tane koyayım.ama tüylenme olmaz değil mi canım.Ben bazı hatalar yaptım o nedenle yüzümde tüylenme oldu da.artık korkuyorum.Tüylenmeye çare bulunmuyor çünkü.Bu arada tüylenmeyle ilgiler var ise alabilirim teşekkürler...

tüylenme yapmıyor canım cnku biz ailecek kullandık ben lazere gidiyorum zaten ama bir fark olmadı,

normal ıse 2 yeterlı
Kusura bakmayın sormam lazım evin ampulle evigen aynı mı acaba.sorduk eczane o yok bu var dedi de

Çok teşekkürler beni mazur görün bilmiyordum.aslında yazdıktan sonra aklıma geldi.bilgisayara baktım ama yine de krem sahibinden bilgi almak daha iyidir...

Deneyin cok memnun kalacaksınız :))
Hatta o ampulden bi tane sampuannıza da kırabılırsınız
Sac ile ilgili problemınoz var ise ayrıca kür seklinde beş saatten fazla bekletip saç ta
Bemiks
Bepanten
Evıgen yada evın
Bıkac damla sıcak z yagı
Tatlı badem yagı
Argan yagı nı ıyıce karstırıp scınza strcle surup uzun bır sure beklettsenız bunuda haftada br yaparsanz dokulme yi onler
Ve ınanılmaz parlaklık verırı :)))
Yanı cok amaclı kullanılabılınıor evın ampul:)))

Deneyin cok memnun kalacaksınız :))
Hatta o ampulden bi tane sampuannıza da kırabılırsınız
Sac ile ilgili problemınoz var ise ayrıca kür seklinde beş saatten fazla bekletip saç ta
Bemiks
Bepanten
Evıgen yada evın
Bıkac damla sıcak z yagı
Tatlı badem yagı
Argan yagı nı ıyıce karstırıp scınza strcle surup uzun bır sure beklettsenız bunuda haftada br yaparsanz dokulme yi onler
Ve ınanılmaz parlaklık verırı :)))
Yanı cok amaclı kullanılabılınıor evın ampul:)))
Evet maalesef saçla da ilgili sorunum var.ben bir hata yapıp hem biotin 5000 hem de şampuana doğum kontrol hapı koydum .fazla koydum diye mi biotinden mi neden bilmem yüzümde tüylenme oldu.Bu karışım bana çok iyi olacak .tekrar tekrar teşekkürler...

Evet maalesef saçla da ilgili sorunum var.ben bir hata yapıp hem biotin 5000 hem de şampuana doğum kontrol hapı koydum .fazla koydum diye mi biotinden mi neden bilmem yüzümde tüylenme oldu.Bu karışım bana çok iyi olacak .tekrar tekrar teşekkürler...

Aaaaa oyle bısey mı var :)
Dogum kontrol hapı vs cok sasrdım
İşe yarıormu
Bende biotin kapsule basladım uc gundur
Bırde ducray kullanıorum basladım bakalım uc ay duzenlı kullanmak gerekıyormus
Yüzündeki tüyleri cok takma takıosan da lazere git igneli yaptranlarda var, yada agda yaptr ınan rahatlıyorsun

Aaaaa oyle bısey mı var :)
Dogum kontrol hapı vs cok sasrdım
İşe yarıormu
Bende biotin kapsule basladım uc gundur
Bırde ducray kullanıorum basladım bakalım uc ay duzenlı kullanmak gerekıyormus
Yüzündeki tüyleri cok takma takıosan da lazere git igneli yaptranlarda var, yada agda yaptr ınan rahatlıyorsun
Teşekkürler ama çok sarışınım.lazer olmuyor.ama iğneli de bir yere kadar .bu yaptıklarım bana ters tepki verdi.biotin 5000 fazlaymış.ve şampuana koyduğum şey(haplar) evet oluyor ama bir çok kişide tüylenme olduğunu yeni öğrendim.Çok üzülüyorum.Ben koymayın derim ve biotini 1ooo den fazla almayın derim ama siz bilirsiniz.Ducray ne için alıyorsunuz.

Teşekkürler ama çok sarışınım.lazer olmuyor.ama iğneli de bir yere kadar .bu yaptıklarım bana ters tepki verdi.biotin 5000 fazlaymış.ve şampuana koyduğum şey(haplar) evet oluyor ama bir çok kişide tüylenme olduğunu yeni öğrendim.Çok üzülüyorum.Ben koymayın derim ve biotini 1ooo den fazla almayın derim ama siz bilirsiniz.Ducray ne için alıyorsunuz.

Biotinin 5000 mg sadece 100 mg filan vucuda yarıomus kalanı vucttan atılıyormus oyle bısey yanı 1000 de alsak aynı sey oyle diollar :))))
Tüylenmeyi fazla takmıssn bir hormon testı yaptrın bırde kadn dogumu vs gıdın vucuttakı kistler de tuylenme vs yapıor
Ducray cok iyi bir sampuanmıs
Sac dokulmelerıne karsı
Cogu kısı onu onerdı bende denemek ıstedm

X