Maske Tarifleri Nemlendirici Avokado yüz maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Avokado çok güzel bir meyve. Bizim evde ara sıra avokado oluyor. Ben salata için, güzellik için kullanıyorum, eşim avokado çekirdeklerinden avokado ağacı büyütüyor :)
Avokado bir çok mineraller içermektedir: demir, potasyum, kalsiyum, sodyum, bakır, magnezyum. Ayrıca vitamin A, E, B, C ve K içerir. Avokado yüz maskesi epidermisin derin katmanlarına ulaşır ve kuru cilde bile elastikiyet verir. Avokado cildi derinden nemlendirir ve tahriş yapmadan besler. Avokado tüm cilt tipleri için uygundur ve kuru, susuz ciltler için özellikle yararlıdır.
Avokadonun içerdiği vitamin A yeni hücre bölünmesi için gereklidir ve kırışıklıkları azaltarak yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olur.

Avokado yüz maskesi malzemeleri:

• Çeyrek avokado
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı avokado yağı
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt

Nasıl yapılır?

Avokadoyu çok iyi eziyoruz ve bütün malzemeleri beraber iyice karştırıyoruz. (Ben blender ile karıştırdım). Temiz yüze uyguluyoruz ve 15-20 dakika bırakıyoruz. Ilık su ile yüzü temizliyoruz.

Avokado yüz maskesi
alıntıdır

Avakadoyu limonlayip yiyoruz kalan kisminida nemlendirici gibi suruyorum yumusacik yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…