• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nemlendirici almam lazim sizce hangi urun?

Cglokty

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
16
0
6
35
İstanbul
Kizlar karma bir cildim var. Hangi nemlendiriciyi kullanmaliyim? Kozmetik olan urunleri doktorlar tavsiye etmiyor bildiginiz iyi bir marka var mi acaba? Cildim makyajsiz canli durmuyor galiba nem eksigi var bunun icin ne yapmaliyim canli parlak saglikli bir cilt icin??

canım ben babenin nemlendiricisini kullanıyorum 1 aydır çok memnunum sivilce sorunu yağlandrma falan yapmadı.Cilt tonunu renklendirmek istyosan 50 faktörlü hem güneş kremi hem nemlendirciler var onları tavsiye ederim ondada solenta markasını kullanıyorum hepsi doktor tavsiyesidir :)

canım ben babenin nemlendiricisini kullanıyorum 1 aydır çok memnunum sivilce sorunu yağlandrma falan yapmadı.Cilt tonunu renklendirmek istyosan 50 faktörlü hem güneş kremi hem nemlendirciler var onları tavsiye ederim ondada solenta markasını kullanıyorum hepsi doktor tavsiyesidir :)
ay canım cok tesekkür ederim babe de anti ageing var mı acaba? her cilt tipi için uygun mu?

Back
X