Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar karma bir cildim var. Hangi nemlendiriciyi kullanmaliyim? Kozmetik olan urunleri doktorlar tavsiye etmiyor bildiginiz iyi bir marka var mi acaba? Cildim makyajsiz canli durmuyor galiba nem eksigi var bunun icin ne yapmaliyim canli parlak saglikli bir cilt icin??
canım ben babenin nemlendiricisini kullanıyorum 1 aydır çok memnunum sivilce sorunu yağlandrma falan yapmadı.Cilt tonunu renklendirmek istyosan 50 faktörlü hem güneş kremi hem nemlendirciler var onları tavsiye ederim ondada solenta markasını kullanıyorum hepsi doktor tavsiyesidir :)
canım ben babenin nemlendiricisini kullanıyorum 1 aydır çok memnunum sivilce sorunu yağlandrma falan yapmadı.Cilt tonunu renklendirmek istyosan 50 faktörlü hem güneş kremi hem nemlendirciler var onları tavsiye ederim ondada solenta markasını kullanıyorum hepsi doktor tavsiyesidir :)