Nemlendiri yüzünden cildim tahriş oldu..Ne yapabilirim sizce?

lorelei99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
50
0
Merhaba ben 22 yaşındayım 1 sene önce parfümerideki bir kadın bana t bölgedeki yağlanmayı azaltan bir nemlendirici verdi (diadermine) 1 hafta kullandım ve yüzüm yandı! Yazın güneş kremi sürmeden saatlerce güneşinde altında durunca cildiniz kızarır yanar ya t bölgemdeki derim de aynen öyle oldu. 3 kez dermatologa gittim ve teşhis koyamadılar, ne ilaçlar kullandım fayda etmedi. Nemlendirici öyle yapmaz dediler. Artık yüzüme krem vs dove sabun bile sürsem o bölge aynen hassasiyet gösteriyor eskisi gibi oluyor ve acıyor, napıcam bilemiyorum. Yanaklarıma bile nemlendirici süremez oldum. Ankaradayım doktor tavsiye edebilirseniz de çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.:KK14:

Bence uzman bir dermatoloğa gidip sorunun ne olduğunu buldurmalısın, belki de alerji yapmıştır. Bi de şu nemlendiricinin ismini yazarsan belki araştırabilirim, geçmiş olsun:)

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için=) diadermine nin t bölgesindeki fazla yağı alan nemlendiricisini verdiler. 3 ayrı doktora gittim ama bulamadılar cildimde hiç bişi yoktu kullanana kadar! hap vermişti doktor bitince alerji testi yaptırıcam. ama cildim kendini yenileyemedi bir türlü=(

Hmm anladım, çok telaşlanma ben de Garnier'in yağlanmayı önleyici nemlendiricisini kullandığım zaman yüzüm sivilcelenmişti mesela, tabi seninki daha ağır bi durum ama sen haplarını kullan, cildini yenilemek istiyosan sivilcen olmadığı bi zamanda kil maskesi yap :) Sana tarif verebilirim :)

Hmm anladım, çok telaşlanma ben de Garnier'in yağlanmayı önleyici nemlendiricisini kullandığım zaman yüzüm sivilcelenmişti mesela, tabi seninki daha ağır bi durum ama sen haplarını kullan, cildini yenilemek istiyosan sivilcen olmadığı bi zamanda kil maskesi yap :) Sana tarif verebilirim :)

çook teşekkür ederim=) cildim düzelsin istiyorum yanan yerler buruşuk yaşlanmışım gibi=(

Benim de yanaklarımda biraz öyle görüntüler var. Telaşlanmaa, peeling hepsinin üstesinden geliyor.:KK75:

X