• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Nem İhtiyacı-Kış

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

YeliZzZz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
31
2
48
Ordu
Arkadaşlar kuru bir cilt yapısına sahibim mağlum kışın cildimize etkisi oluyor.Soğuklarla beraber cildim iyice kurudu burun ve ağız çevrem pul pul kepeklenme gibi oldu.Sizden nemlendirici konusunda yardım istiyorum.Basit bir nemlendirici kullanmak istemiyorum söz konusu olan yüzüm çünkü.Araştırdım biraz yorumlar bilgiler şimdilik aklımda olan sebamedin bebekler için kullanılan yüz kremi.Siz ne dersiniz?Bu konu ile ilgili uzman yardımımı almak lazım yada nemlendirici kullanmak kafi olur mu?

Benim de dudaklarım çok kuruyor, doktor "bepanthol" verdi ve çok memnunum. Cilt hemen emiyor kremi, yumuşaklık veriyor.Elime falan hep kullanıyorum. Doktor verdiğine göre de kötü yanı yoktur sanırım :) Çok azcık sürseniz bile yetiyor.

Son düzenleme:
evet bepanthol onu da duydum ikisinden birini tercih ederim diye düşünüyorum her ikisi eczanede satıldığı için onlardan da yardım ister birini tercih ederim.T.ederim yanıtınız için

Back
X