neler yememeli?

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
37
kızlar merak ettim bişi var hamilelik süresince neler yememeliyiz ben böğürtlen ve kereviz duydum sizdende cvp bekliyorum

sosis salam yememeli,çiğ olan şeyler yenmemeli,aslında yemen gerekenler belli onun dışındakileri yemesen yeterli zatennnn

sosisi salamı pişirip yiyemeyizmi

canın isterse çok az ben hiç yemedim.sadece bebeğe yararlı şeyler yemelisinn...yani fazla kilo almak değil önemli olan...bebişine yaraması yediklerinin...ben 20 kilo aldım 60 la başladım 80 kiloyıum.kendimi böle tahmin edemezdim ne yesem yaradı bana da bebişe deee

kızlar merak ettim bişi var hamilelik süresince neler yememeliyiz ben böğürtlen ve kereviz duydum sizdende cvp bekliyorum

bak canim benim cig et türleini asla yeme bide cok acil FOLIK ASITE basla cok faydali kiyamma ben sana daha cok gencsin benim kizim 20 yasinda ay simdi bi anda onunda hamile kaldigini hayal ettim vede bol bol meyva sebze ye hamur islerinden uzak dur bitanem

doktoruk progestan diye bi ilac verdi bebek iy tutunsun diye görüncemde aynı hastaneye gitmişti onda dotoru bununla folicplus diye bi ilaç vermiş görümcemde ondan artmış dio bunuda kullan iy olur napım?

bence doktoruna sor ne kullancagini ondan artmis diye kullanma öyle seymi olur ya sen doktorun ne derse onu ic bitanem

bende öle dedim zaten o da kötü niyetle demedi zaten de verir sanada kesin dedi ben de bi daha ki kontrolde sorarım bi demiştim sizlerede sorim dedim

başlıyorum :konserve ürünler,konsantre meyve suları,sosis, salam ,hamur işleri,margarin ve katı yağlar yerine sıvı yağlar ve zeytinyağını tercih etmelisin.Kafeinli içeçeklerden uzak durmalısın.Karbonhidratı mümkün oldugunca azaltırken protein ve vitamin alımını artırmalısın. Unutmamalısın ki bebegin gelişeceği besin öğelerinin başında protein ve kalsiyum gelir.umarım güzel bir gebelik geçirirsin canım saglıcakla kal

merak ettim geri geldim,bir şey sorucam dr 'un sana sadece progestoronmu verdi? neden folik asit vermedi ki fisfisfis hamile olmayan insanların bile kullanması gerekirken sen hamileyken sana vermedimi yani alalala fisfisfis

bilmiyorum görümcemde dedi neden vermediki dedi haftaya bida gidicem kontrole bakalım ne didek görümcemde varmış bana vericekti kullanım diye bende doktora sormadan baslamımm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…