• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyorrr

aysem60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
144
10
48
34
kızlar adetime 8 gün var yumurtlama döneminde düzenli çalıştık bugün 2 damla kadar var yada yok kan geldi ayrıca belim çok ağrıyo sizce hamilemiyim yoksa başka bişeymi dayanamadım test yaptım negatif cıktı

kızlar adetime 8 gün var yumurtlama döneminde düzenli çalıştık bugün 2 damla kadar var yada yok kan geldi ayrıca belim çok ağrıyo sizce hamilemiyim yoksa başka bişeymi dayanamadım test yaptım negatif cıktı

bu durumu bu ayın başında bende yaşadım test negatif çıktı.az bi kanamanın ardından 15 gün gecti hala ne gelen var ne giden.ne oluyo bende anlamadım.???

tatlim seni umutlandirmak istemem emin olmadigim sey icin ama yerlesme kanamasi olabilir oyle duymutum bak eger kanaman devam ederse adet yok kesilirse ins oylesindir fakat hamile olmus olsan bile sayet testde cikmamasi cok normal simdi kan da bile cikmaz sanirim batini bekle derim yinede kendine dikkat et ve agir kaldir ma

en saglıklısı adet tarıhın gectıkten ıkı gun sonra tekrar test yapman, yada dayanamazsın kı bence dayanamazsın ıkı uc varken kan testı yaptır ozamanda cıkma ıhtımalı olabılıyormus.

Back