neler oluyor böyle.....!!!

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
52
neler oluyor arkadaşlar düşünüyorum nedenini kendimce bulamıyorum...cinayet hiçbir çocuk yüreğine yakışmayan bir olay...çocuklarımıza neler oluyor,yarınlarımıza neler oluyor...biryerde eksiklikler mi var acaba?? sorun aileden mi kaynaklanıyor,internetten mi ,çevreden mi nereden anlayamıyorum...gençlerimize,çocuklarımıza neler oluyor,hangi ruh haliyle,hangi gözü dönmüşlükle anne katili olabiliyorlar aklım almıyor....
sarılalım çocuklarımıza,sevgimizi hissettirelim,destek olalım,yalnız bırakmayalım,varlığımızı herzaman yanlarında hissetsinler,yalnış yaptıklarında onlara cezalandırmaya,kendimizden uzaklaştırmaya değilde doğruyu göstermeye çalışalım...bilmiyorum bu bir kriz ve son zamanlarda çoğalan bir kriz inşallah bunun da üstesinden toplumca geliriz...
yarınlarımıza,geleceğimize sahip çıkalım ...lütfen...

sevgilerimle.....

çok dogru sölüyorsun arkadaşım.sana katılıyorum.gelecegimiz nereye gidiyo, .çocuklarımıza neler oluyo.zamane çocukları diyorlarya.ne büyüge saygı ne küçüge sevgi.ben aileyle alakalı diye düşünüyorum.çocukları yetiştiren anne babalardır.ilk önce biz kendimizi geliştirmeliyizki, çocuklarımıza faydalı olabilelim...onlarında bir birey oldugunu unutmamalıyız bence.düşüncelerine saygı göstermeliyizki degerli bir varlık oldugunu kavrayabilsin...

Son düzenleme:
Benimde aklım almıyor bir insan annesine nasıl bunu yapar... Ama dikkat edin hep bu tür cinayet işleyen çocukların aileleri anne,baba boşanmış parçalanmış ailelerin çocukları... Hepsinin temelinde bence sevgi eksikliği yatıyor... Sanki moda oldu birbiri ardına böyle haberler aldık son zamanlarda... Sanki birbirlerinden güç alıyormuşçasına o öldürdü bende yapabilirim düşünceside baskındır bence... Ve basınında bu tür olayları falza medyaya taşımaması gerek diye düşünüyorum ki kimseye kötü örnek olunmasın...

gazetelerin birinci sayfası,haberlerde dinledikçe çok kötü oldum..aklım,mantığım almıyor bir türlü..neden diyorum..neden kendini doğuran anayı öldürmeye hemde canice öldürmeye cesaret edebiliyorlar...gerçekten hasta ruhlu ve sevgisiz çocuklar ...üzülüyorum hemde çok....

aynı fikirdeyim.
nasıl oluyor bu olaylar aklım almıyor.
bi genç nasıl annesini kesebilir
bu nedir nasıl bi psikolojidir nasıl bi vicdandır anlamıyorum.
Allah hepsini ıslah etsin inşallah..

songulllcum haklısın
bir evlad nasıl olurda anne katili olabilir bende anlamış değilim
evlerimizden cümlemizin evlerinden uzak olsun
besle büyüt karnında taşı geceler boyu uykusuz kal
bedeli bu olmamalı asla

bende çok uzüldüm okyunca...son zamanlarda daha da arttı böyle olaylar...
ne acı bir anne gecesini gündüzüne katıp çocuklarına bakıyor..
öteki tarafta böyle çocuk psikolojisi..anlayamıyorum..neler oluyor...

TATLIM ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.a.s.. BENDE BU KONU HAKKINDA ÇOK AMA ÇOK KAFA YORUYORUM....:1shok:

anne katili olan bi kişinin psikolojisinin yerinde olduğunu zannetmiyorum........
zaten normal olsalar böyle bişeyi yapmaları mümkün değil.......
özelliklede böyle çocuklar çarpık, düzensiz, anne baba ayrı olan insanların çocukları...
herkes kendine suçluluk payı çıkarmalı çocuklarımıza sahip çıkmalıyızz....

bende hep bu soruyu sorarım gördüğüm sokak çocuklarından
olaylardan
komşulardan
ortamlardan sonra
neler oluyor bize nereye gidiyoruz
Allah yardımcımız olsun

X