Neler oluyor anlamıyorum..

Zaten belirttiğim gibi tercih konusunda bir sıkıntım yok, ailemin ve benim istediğim yeri yazacağım. Tartışarak moralimi bozup köstek oluyor, böylece ben de uzaklaşıyorum git gide..

Zaten belirttiğim gibi tercih konusunda bir sıkıntım yok, ailemin ve benim istediğim yeri yazacağım. Tartışarak moralimi bozup köstek oluyor, böylece ben de uzaklaşıyorum git gide..
işte benimde demek istediğim demekki başka bi ünv yazsan seni bırakacak.böyle sevgi aşk olmazki.uzaktan uzağa senelerce birbirini bekleyen çiftler var.hem sınav öncesi senin kafanı böyle şeylerle meşgul etmesi,canını sıkması çok bencilce.

Ama senden bunu istemesi çok bencil bir davranış değil mi? Senin en sıkıntılı zamanında sınav döneminde bunlari yapması va.

Valla biraz hayat tecrübem varsa 30 a merdiven dayadım en strsli dönemmde bana destek olmak yerine köstek olmayı tercih eden birini gayet güzel tek kalemde silerim. Kimse bir ilişkiye bitirmek için başlamıyor ama sırf bu düşünce için bencil birisini hayatımda istemem. Ben o evreleri geçeli çok oldu. Yaşım gereği artık mantıkla hareket ediyorum. Şu yazıda erkek arkadaşınla ilgili düşüncem evet bencil birisi olduğu.

Aynen davranışlarınıza devam edin. Siz onun kişiliğini seviyorsunuz sanırım. Ama aşk çok farklı bir şey.

Sadece iyi bir insan olması o ilişkinin yürümesi için yeterli bir özellik değil maalesef. Heyecan bitmiş ikiniz içinde. Bu daha yorucu. Belki o da siz kırılmayın üzülmeyin diye devam ettirmek istiyor. Sınava kadar böyle devam edin. Sonra da alın karşınıza konuşun açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…