Neler oluyor anlamıyorum..

tartışmaktan bıktığın için konuşacağınızda tartışacağınızı düşünüyorsun bu yüzden konuşmamak en iyisi gibi geliyor.buda demek oluyorki o kişi artık seni mutlu edemiyor,canını sıkıp tartışma çıkarıyor.geleceğin hakkında bi sevgilinin bu kadar maydanoz olması ne kadar çirkin..belki çok iyi bir ünv puanın tutacak yazmak isteyeceksin,ya ben ya okul mu diyecek?boşver canım sen önce geleceğine bak,destek olmuyorsa köstekte olmasın
Zaten belirttiğim gibi tercih konusunda bir sıkıntım yok, ailemin ve benim istediğim yeri yazacağım. Tartışarak moralimi bozup köstek oluyor, böylece ben de uzaklaşıyorum git gide..

Zaten belirttiğim gibi tercih konusunda bir sıkıntım yok, ailemin ve benim istediğim yeri yazacağım. Tartışarak moralimi bozup köstek oluyor, böylece ben de uzaklaşıyorum git gide..
işte benimde demek istediğim demekki başka bi ünv yazsan seni bırakacak.böyle sevgi aşk olmazki.uzaktan uzağa senelerce birbirini bekleyen çiftler var.hem sınav öncesi senin kafanı böyle şeylerle meşgul etmesi,canını sıkması çok bencilce.

Açıkcası tercih konusunda onu dinlemeyeceğimi, benim ve ailemin istediği yeri yazacağımı açıkca söyledim ona. Fakat o da beni vazgeçirmeye çalışıyor, kesinlikle yazamazsın olarak yapmıyor bunu tabi ki. Ya da oraya gidersen ayrılırım senden gibi konuşmuyor ki bunu yapsa zaten çoktan yol vermiş olurdum. Ben de sınav sürecimin etkilenmemesi için konuyu erteledim şimdilik. Yoksa çok iyi bir üniversiteyi kazanacak kadar puan aldığım halde o istemiyor diye yazmayacak kadar aptal değilim. Çok iyi bir insan olduğunu biliyorum, beni sevdiğini de biliyorum ama yıprandığımı hissediyorum tartışmalar üzerine. Fakat hiç kimse ayrılmak için bir ilişki kurmuyor, bu kadar aceleci davranmak ne kadar doğru olur?

Ama senden bunu istemesi çok bencil bir davranış değil mi? Senin en sıkıntılı zamanında sınav döneminde bunlari yapması va.
Açıkcası tercih konusunda onu dinlemeyeceğimi, benim ve ailemin istediği yeri yazacağımı açıkca söyledim ona. Fakat o da beni vazgeçirmeye çalışıyor, kesinlikle yazamazsın olarak yapmıyor bunu tabi ki. Ya da oraya gidersen ayrılırım senden gibi konuşmuyor ki bunu yapsa zaten çoktan yol vermiş olurdum. Ben de sınav sürecimin etkilenmemesi için konuyu erteledim şimdilik. Yoksa çok iyi bir üniversiteyi kazanacak kadar puan aldığım halde o istemiyor diye yazmayacak kadar aptal değilim. Çok iyi bir insan olduğunu biliyorum, beni sevdiğini de biliyorum ama yıprandığımı hissediyorum tartışmalar üzerine. Fakat hiç kimse ayrılmak için bir ilişki kurmuyor, bu kadar aceleci davranmak ne kadar doğru olur?

Valla biraz hayat tecrübem varsa 30 a merdiven dayadım en strsli dönemmde bana destek olmak yerine köstek olmayı tercih eden birini gayet güzel tek kalemde silerim. Kimse bir ilişkiye bitirmek için başlamıyor ama sırf bu düşünce için bencil birisini hayatımda istemem. Ben o evreleri geçeli çok oldu. Yaşım gereği artık mantıkla hareket ediyorum. Şu yazıda erkek arkadaşınla ilgili düşüncem evet bencil birisi olduğu.

Teşekkür ederim, tabi ki herşeyden önemlisi ailemin ve benim istediğim yer. O konuda bir sıkıntım yok.
Ama haklısınız sanırım heyecan bitti.. Fakat bunun sebebini de bilmiyorum ki. Nasıl davranmalıyım bilemedim hiç.

Aynen davranışlarınıza devam edin. Siz onun kişiliğini seviyorsunuz sanırım. Ama aşk çok farklı bir şey.

Ayrı şehirde olsak daha fazla görüşürdük herhalde :KK70:
Koparmak istemiyorum aslında, çünkü çok yolunda giden bir ilişkimiz vardı.. Açıkcası sebebini bulmak istiyorum, erkek arkadaşım gerçekten iyi bir insan. Bir anda da kaybetmek, ilişkiyi bitirmek çok aceleci olur gibime geliyor..

Sadece iyi bir insan olması o ilişkinin yürümesi için yeterli bir özellik değil maalesef. Heyecan bitmiş ikiniz içinde. Bu daha yorucu. Belki o da siz kırılmayın üzülmeyin diye devam ettirmek istiyor. Sınava kadar böyle devam edin. Sonra da alın karşınıza konuşun açık açık.

X