Neler oluyor anlamıyorum..

Teemo

Pofudukmuş.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
466
381
Merhaba kızlar. Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Bu sene ben sınava hazırlanıyorum, erkek arkadaşım üniversite 3. sınıfta.. İkimizde yoğunuz.. Fakat bu aralar benim tercih yapacağım yerler konusunda sık sık tartışıyoruz, o şehir dışına gitmemi istemiyor fakat benim de belirli yerleri yazmam gerekiyor. Anlatmaya çalışsam da anlamayacağı için sınava girip, sıralamamı gördükten sonra konuşmaya karar verdim kendi açımdan.

Bu konu üzerinden sık sık tartışıyorduk taa ki 1.5 hafta öncesine kadar. 1.5 haftadır tartışamıyoruz bile çünkü konuşmuyoruz. 1.5 hafta önce telefonda çok ufak bir şey yüzünden tartıştık, daha sonra konuyu hallettik fakat o günden sonra çok fazla konuşmamaya, yazışmamaya başladık.. Çok nadir facebooktan yazışıyoruz o da sadece hal hatır sormak için. Ortada belirli bir problem de yok aslında. Konuşmamamızın sebebini bilmiyorum fakat huzursuz da değilim. Beni asıl rahatsız eden de bu zaten. Bu durum sürekli kendimi sorgulamama sebep oluyor. Konuşmuyoruz, mesajlaşmıyoruz, buluşmuyoruz. Hadi diyorum sınava çalışıyorum, soru çözüyorum falan ama boş kalan vaktimde de onu aramak, yazmak gelmiyor içimden. Sanki her an tartışacakmışız, tadım kaçacakmış gibi hissediyorum. O da aynı şekilde ders çalışıyor, vizeleri yaklaştı, yoğun bu aralar.

Velhasıl kelam; biz konuşmuyoruz ve bu durumdan rahatsız da değiliz. Dışarıdan bakan birilerine ihtiyacım var kızlar.. Sorun ne olabilir? Ne oluyor bana, bize.. Gerçekten anlam veremiyorum.

NOT: Tercih konusunda ailemin belirlediği çerçevede nereyi istersem orayı yazacağım, bu konuda bir sıkıntım yok.

Son düzenleme:
pardon da anan değil baban değil kocan hiç değil senin tercih yapacağın yere neden karışır ki ?

pardon da anan değil baban değil kocan hiç değil senin tercih yapacağın yere neden karışır ki ?

Bir insan sevgilisinin başka şehre gitmesini hangi sebeple istemez sizce?
Sık görüşememe, özlem vs sebepler dolayısıyla istemiyor tabi ki.
Tercih konusunda sıkıntım yok zaten.
Nereyi istersem orayı yazacağım ve ona da anlatacağım. Hazırlık sürecimin olumsuz etkilenmemesi için konuyu şimdilik erteledim.

kesinlikle geleceğini etkileyecek olumsuz karar verme..isteğin yeri yaz..ayrılık mı olcak varsın olsun..umursama bile..
Yok kesinlikle öyle bir düşüncem yok zaten.
Ailemin belirlediği sınırlar çerçevesinde nereyi istersem orayı yazacağım..

özleyecek olabilir ama senin hayatına bu tarz bir müdehale hakkı yok ki

Erkek arkadaşının geleceğinle alakalı bir karara bu kadar müdahale etmesini hiç doğru bulmadım.

Ailen ve sen nereyi istiyorsanız oraya tercih edecek olman çok güzel bir tercih. Tebrik ederim. Sınav öncesinde böyle şeylere kafanı takıp aklını bulandırma. Ama aranızdaki heyecan bitmiş gibi geldi bana. İkinizde umursamadığınıza göre.

Teşekkür ederim, tabi ki herşeyden önemlisi ailemin ve benim istediğim yer. O konuda bir sıkıntım yok.
Ama haklısınız sanırım heyecan bitti.. Fakat bunun sebebini de bilmiyorum ki. Nasıl davranmalıyım bilemedim hiç.

Aramayorsan, aramiyorsa, ilgisinin , sevgisinin yoklugunu hissetmiyorsan artik sevmiyorun demektir. zaten ayri yerlerdesiniz, yakinda ayrilirsiniz gibime geldi.

sen çalış derslerine bunlara takma kafanı böyle bişy için ayrılıcksa da yol ver gitsin güveni yoktur çünkü

Aramayorsan, aramiyorsa, ilgisinin , sevgisinin yoklugunu hissetmiyorsan artik sevmiyorun demektir. zaten ayri yerlerdesiniz, yakinda ayrilirsiniz gibime geldi.
Ayrı yerlerde değiliz, aynı şehirdeyiz.
Bu aralar çok fazla ders çalışıyorum, bir yandan da aöf okuyorum zaten.
Çok yoğunum ona yoruyorum..
Bilemiyorum ki hayırlısı neyse o olsun..

Ayrı yerlerde değiliz, aynı şehirdeyiz.
Bu aralar çok fazla ders çalışıyorum, bir yandan da aöf okuyorum zaten.
Çok yoğunum ona yoruyorum..
Bilemiyorum ki hayırlısı neyse o olsun..

Ben sizi ayri ayri yerlerde sandim, fazlaca gorusmeyip sadece kuru kuru mesaj yazinca nedense bana oyle geldi

Yani sekerim, zaten yazdiklarina bakacak olursam inceyse de kopar cok da uzulmezsin gibime geldi ?

Ben sizi ayri ayri yerlerde sandim, fazlaca gorusmeyip sadece kuru kuru mesaj yazinca nedense bana oyle geldi

Yani sekerim, zaten yazdiklarina bakacak olursam inceyse de kopar cok da uzulmezsin gibime geldi ?
Ayrı şehirde olsak daha fazla görüşürdük herhalde
Koparmak istemiyorum aslında, çünkü çok yolunda giden bir ilişkimiz vardı.. Açıkcası sebebini bulmak istiyorum, erkek arkadaşım gerçekten iyi bir insan. Bir anda da kaybetmek, ilişkiyi bitirmek çok aceleci olur gibime geliyor..

Üniversiteye ilk gittiğin dönem kafanın karışacağı kesin gibi.ilşkinde kopukluklar var o zaten o ortamda nelerın yaşandığını biliyor senin için endişeleniyor Endişe sebebini kendide yaşıyor olabilir üniversite ortamı çok rahat...

Okuyacağın okulda bile söz sahibi olma, daha doğrusu karışma yetkisini, haddini ona neden verdin ki? Ona ne, eşin değil, nişanlın değil kaldı ki söz konusu kariyer ise ben onları bile tanımam o kadar gözüm karadır. Bırak ne hali varsa görsün.
Sende zaten anladığım kadarıyla takmıyorsun şu an ki durumunuzu yol ver gitsin.

Sanırım tam da dediğiniz gibi hissediyor. Aslında seviyorum onu fakat o kadar çok kavga ettik ki son zamanlarda, sanki konuştuğum her an bi tartışma çıkacak, tadım kaçacak diye korkuyorum. Bu sebeple de konuşmak gelmiyor içimden. Şu sorunu halletmek için konuşsam diyorum fakat yine kavga ederiz diye hiç ses etmiyorum.

tartışmaktan bıktığın için konuşacağınızda tartışacağınızı düşünüyorsun bu yüzden konuşmamak en iyisi gibi geliyor.buda demek oluyorki o kişi artık seni mutlu edemiyor,canını sıkıp tartışma çıkarıyor.geleceğin hakkında bi sevgilinin bu kadar maydanoz olması ne kadar çirkin..belki çok iyi bir ünv puanın tutacak yazmak isteyeceksin,ya ben ya okul mu diyecek?boşver canım sen önce geleceğine bak,destek olmuyorsa köstekte olmasın

Açıkcası tercih konusunda onu dinlemeyeceğimi, benim ve ailemin istediği yeri yazacağımı açıkca söyledim ona. Fakat o da beni vazgeçirmeye çalışıyor, kesinlikle yazamazsın olarak yapmıyor bunu tabi ki. Ya da oraya gidersen ayrılırım senden gibi konuşmuyor ki bunu yapsa zaten çoktan yol vermiş olurdum. Ben de sınav sürecimin etkilenmemesi için konuyu erteledim şimdilik. Yoksa çok iyi bir üniversiteyi kazanacak kadar puan aldığım halde o istemiyor diye yazmayacak kadar aptal değilim. Çok iyi bir insan olduğunu biliyorum, beni sevdiğini de biliyorum ama yıprandığımı hissediyorum tartışmalar üzerine. Fakat hiç kimse ayrılmak için bir ilişki kurmuyor, bu kadar aceleci davranmak ne kadar doğru olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…