Neler olduğunu merak ediyorum, hamileler lütfen cevaplayın

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
284
Selam
Şöyle anlatmaya başlayayım... Benim prolaktinim çok yuksekti (55) dostineks kullandım şu an her şey yolunda. Prolaktin yüksek olduğu zamanlarda hep göğüs ağrım olurdu.
26-27 günden bir adet görüyorum ve tahminimce reglden sonra yumurtluyorum. Reglin 7.gunu (31 ocak) birlikte olduk ve 2 gündür falan göğüslerimde arasıra sızlama oluyor, kasiklarimda batma oluyor. Ha bi de gogus halkalarim genislemis durumda cok garip boyle bi sey hic yasamamistim. Aslinda ilk başlarda yumurtluyorum sandim ama 2-3 gün sürünce yumurtlama olmadığı kanaatindeyim. Şu an bile kasiklarim sizliyor kasigima yakin bacak kisminda da zonklama gibi bi sey var. Bu arada belirteyim adetimin 5.gununden sogan kuru iciyorum. Acaba bi etkisi mi oldu ya hamilelik mi bu? Boyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Adetinize kaç gün kaldı

Hamilelikten bahsetmek için henüz çok erken. Adete 2 3 kala bir ihtimal ama en iyisi adet günü ve sonrası test yapmak en sağlıklısı. Belirtilerinize gelirsek hafif bir usutmeden tutun enfeksiyona kadar birçok sebebi olabilir. Gogusunuzdeki değişiklikler içinde prolaktin tedavisi sonucu olabilir. Adetinizi bekleyin.

Haklısınız teşekkür ederim hayirlisi

Haklısınız teşekkür ederim hayirlisi
Amin gonlunuzden geçen olsun inşallah. Birde eğer hormonlarınız düzgün çalışıyorsa hiç bir kür uygulamayın asla. Düzgün olan düzeninizi bozarsiniz. Gebelik için sağlıklı beslenin mutlaka spor yapin yürüyüş bile olsa hareket edin. Ve sigara alkol varsa bırakın lütfen. 2 yıl uğraşmış biri olarak çok faydasını gördüm. Ve tek sizin cabanizla olmaz bir o kadar esinizinde dikkat etmesi lazım. Ama kendiniz için yapin bunları illa gebelik için değil o artısı olsun.

Yok soğan kürü zaten çok sağlıklı bi kür. Cilt sorunlarim var, cildimi güzelleştirdi, akintimi azaltti. Yani sadece gebelik için uygulanan bi şey değil

Beslenme ve spor konusunda haklisiniz günlük rutinimi daha sağlıklı bi rutine dönüştürmeliyim

Yok soğan kürü zaten çok sağlıklı bi kür. Cilt sorunlarim var, cildimi güzelleştirdi, akintimi azaltti. Yani sadece gebelik için uygulanan bi şey değil
Yani faydasini görürsün inşallah ama genel olarak hormon dengelerini adet düzenlerini değiştirdiğini bilerek kullan. Fayda saglayayim derken zarar olmasin

Canim ilaci kullanirken doktorun korun dedimi korundnmu ilacin etkisini nezaman gordn degerin duzeldimi

yazınızı gorunce bende yazmak istedim benimde sağ gögsümde bir sızlama var ve midem cok kötü şekilde hm bulanıyor hem ağrıyor şişkinlik de var ki adete 11 gün var

yazınızı gorunce bende yazmak istedim benimde sağ gögsümde bir sızlama var ve midem cok kötü şekilde hm bulanıyor hem ağrıyor şişkinlik de var ki adete 11 gün var
Adete 11 gun kala gebelikten soz edilemez. Sikayetleriniz devam ederse acile gorunun derim

Valla ben yumurtlamdan sonra tüm belirtileri yasadim.
Adete 11 gun kala gebelikten soz edilemez. Sikayetleriniz devam ederse acile gorunun derim
Herkeste farkli oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…