- 26 Haziran 2015
- 131
- 437
Kızlar dün gece 3 ten sonra Kocamla sabaha kadar dolaştık. Araba kullanmayı öğreniyorum bu arada otobanda 2 saat Kocama Şoförlük yaptım. Beni cesaretlendirip gaza getirdi :) sonra gittik dağa bayıra biraz sohbet ettik. İçimde ne varsa döktüm. Derdimi sıkıntımı aklımda ne varsa hepsini paylaştım. Hanginiz dedi hatırlamıyorum ama aldım karşıma ve uzun uzun konuştuk. Kıskançlıktan tutun özlediğime kadar,yaşadığım bunalımın içeriğine kadar. Ya çok güzeldi. Güneşin doğuşunu izledik, bana ne dedi biliyor musunuz. YETER ARTIK ÇİK ŞU BUNALİMDAN, BEN KARIMI ÖZLEDİM , sen tek başına değilsin, benimle konuşmazsan iletişim kuramazsak birbirimizi kaybederiz "BEN SENİ -BİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM" dedi. Ben bu elleri bırakmak için tutmadım SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜZELLİĞİİMM dedi. Ve artık kafanda saçma sapan kaybetme korkusu oluşturup sonra da bunu kurup kurup kendine eziyet etme dedi. İnanın de derdim kaldı nede sıkıntım :) ben bu DELİ ADAMI ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMM :) nasıl kalp yapılır imojı olarak bilmiyorum ama (kalp) var Sayın burda binlerce :) sizlere de çok teşekkür ediyorum. Yanımda olduğunuz için. Sizden de güc alıp çıktım karşısına :) ALLAH'IMA ÇOK ŞÜKÜR ÇOK MUTLUYUZ :)))