Neler oldu neler :))

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
Kızlar dün gece 3 ten sonra Kocamla sabaha kadar dolaştık. Araba kullanmayı öğreniyorum bu arada otobanda 2 saat Kocama Şoförlük yaptım. Beni cesaretlendirip gaza getirdi :) sonra gittik dağa bayıra biraz sohbet ettik. İçimde ne varsa döktüm. Derdimi sıkıntımı aklımda ne varsa hepsini paylaştım. Hanginiz dedi hatırlamıyorum ama aldım karşıma ve uzun uzun konuştuk. Kıskançlıktan tutun özlediğime kadar,yaşadığım bunalımın içeriğine kadar. Ya çok güzeldi. Güneşin doğuşunu izledik, bana ne dedi biliyor musunuz. YETER ARTIK ÇİK ŞU BUNALİMDAN, BEN KARIMI ÖZLEDİM , sen tek başına değilsin, benimle konuşmazsan iletişim kuramazsak birbirimizi kaybederiz "BEN SENİ -BİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM" dedi. Ben bu elleri bırakmak için tutmadım SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜZELLİĞİİMM dedi. Ve artık kafanda saçma sapan kaybetme korkusu oluşturup sonra da bunu kurup kurup kendine eziyet etme dedi. İnanın de derdim kaldı nede sıkıntım :) ben bu DELİ ADAMI ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMM :) nasıl kalp yapılır imojı olarak bilmiyorum ama (kalp) var Sayın burda binlerce :) sizlere de çok teşekkür ediyorum. Yanımda olduğunuz için. Sizden de güc alıp çıktım karşısına :) ALLAH'IMA ÇOK ŞÜKÜR ÇOK MUTLUYUZ :)))

OOOOOO ÇOK SEVİNDİM O ZAMAN GÜZEL GÜNLER SİZİ BEKLER !!! :) Eşiniizin kıymetini bilin valla
Deli gibi mutluyum ya :) kaç gündür gülmeyen yüzüm suan pis pis siritiyor :) içim o kadar rahat ki :) Mune ye teşekkür etmek yetmez bence. Onun da izi var bunda. Çünkü bazen herseyini en yakınına bile anlatamiyorsun ama böyle bi ortamda objektif yorumlar ve fikirler alabiliyorsun ve en iyisi de bu bence :)

Deli gibi mutluyum ya :) kaç gündür gülmeyen yüzüm suan pis pis siritiyor :) içim o kadar rahat ki :) Mune ye teşekkür etmek yetmez bence. Onun da izi var bunda. Çünkü bazen herseyini en yakınına bile anlatamiyorsun ama böyle bi ortamda objektif yorumlar ve fikirler alabiliyorsun ve en iyisi de bu bence :)
Aynen öyle ,e artık kafaya bir şey takmıyorsun anlaştık mı :KK70:

Kadın dayanışması bu işte :) ara ara yine krizler gelecektir bunu biliyorum. Yinede daha az tepki daha cok sakinlik :) bi de benim şanslı olduğum nokta şu. Eşimle aramızda yaş farkı var. O benden daha sakin ve olgun karşılıyor bazı şeyleri ve benı gerçekten anlıyor :)

Eşinizin böyle sözler söylemesi nasıl da hoş. :KK51:
Allahım mutluluğunuzu daim eylesin.
Hep böyle mutlu ve huzurlu olun inşaallah. :)

Eşinizin böyle sözler söylemesi nasıl da hoş. :KK51:
Allahım mutluluğunuzu daim eylesin.
Hep böyle mutlu ve huzurlu olun inşaallah. :)
Amin İnsallah hepimize nasip olsun bu :)) evli çiftler ve bu yolda giden herkesin mutluluğu daim olsun :) güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canısı :KK66:

Çok sevimdim Rabbim daim etsin mutluluğunuzu :))
Ahanda buraya yazmiştım ne zaman ve hangi durumda olursan saat kac olursa olsun mesafelere ragmen hissetiklerini hissettir demistim:KK19::super:
Tabi bu sevgi karsilikli olunca mükemmel oluyo rabbim herkese bir olmayi nasip etsin:KK68::KK9:

Çok sevimdim Rabbim daim etsin mutluluğunuzu :))
Ahanda buraya yazmiştım ne zaman ve hangi durumda olursan saat kac olursa olsun mesafelere ragmen hissetiklerini hissettir demistim:KK19::super:
Tabi bu sevgi karsilikli olunca mükemmel oluyo rabbim herkese bir olmayi nasip etsin:KK68::KK9:
Evet sen söylemiştin :) yaptım ve başarılı bi şekilde derdimi ortadan kaldırdım :) hayat beklemeye gelmiyor :) degerimizi bilmek lazım her zaman için. Bi var bi yokuz şu hayatta :) huzurum bozulup mutsuz olacağıma belki biraz daha tartışır iz ama derdi de yok ederiz ve öyle de oldu zaten :))

X