Neler kullanmalıyım???

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
272
0
34
Kızlar 17 yaşındayım ve yüzüm için hangi bakım ürünlerini kullanmam gerek bilmiyorumm :sinifsinif: bu zmnana kdr maske süt gbi bakım ürünleride kullandım kullanmaya devam etmelimiyim sizce??? cildim çok kuru sivilce gbi cilt sorunlarımda yok ne kullanmalıyım önerebilceğiniz markalar varsa sevinirimm fisfisfis

Son düzenleme:
Canım benden sana tavsiye avon ürünleri kullanma kimisinde tüylenme yapıyor kimisinde deri altında kızarıklık gibi sivilce. Onun yağı bunun sütü de sürme pek. Madem kuruluk dışında bir sorunun yok iyi bir markanın toniğini ve nemlendiricisini al derim ben. Avene, vichy falan olabilir iyi bir marka al zaten gider birkaç ay

yok cnm kesnlikle almam avonun kozmetik ürünlerinii iyi marka diyosunda kullanıp memnun olanlardan tavsiye bekliyorum kimsenin cildi kuru değil sanırım benim gibiii senağlama

Eger cok kuruysa hafif bir nemlendirici kullanabilirsin. Onun disinda da ne kozmetik nede tonik.. Genc ciltlere bakim urunleri kullanilmasina karsiyim, hele kozmetik veya kimyasal urunler hepten cildi yorar, hic gerek yok. Ben 20 yasindayim, yuzumde birkac kirmizi sivilce lekesi var ve kimyasal bir ilac kullaniyorum sirf sunlardan kurtulayim diye. Onun disinda dogal bir de sabun suruyorum tamam, kimyasal maddelerden kacinmaya calisiyorum. Sana da tavsiye etmem.

arada siyah nokta oluo canım temizleme jeli nemlendirici şart yüzüm çok gergin oluyor banyodan çıkınca bence bu ikisini kullanmak yeterlii ama kullanıp memnun kalanları bekliormm =/

bence de vichy hem hafif hem de günlük bakım için yeterli.. ciltte çok fazla değişiklik yapmıyor ama sorun da yaratmıyor.. şimdiden çok pahalı ve ağır ürünleri tavsiye etmem.. vichy istemiyorsan the body shop olabilir.. kuru ciltler için çok güzel bitkisel ve meyveli ürünleri var.. içinde kimyasal olmaması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…