Benim bebeğim kız hep ekşi şeyler aserdim ve inanılmaz bir mide bulantısı baş ağrısı yaşadım ilk 16 hafta sonra geçti çok şükür.Merhaba kızlar
Erkek ve kız gebelikte neler aşerdiniz ağrılarınız nerelerdeydi? Bulantılarınız nasıldı paylaşırsanız mutlu olurum
Mide bulantısı başlarda mıydıBenim bebe kız. Hiç aşermedim. Mide bulantısı sadece 1-2 gün çok yoğun yaşadım. Kasık ağrılarım oluyor hala ara ara.
Evet sanırım 8.haftadaydı ama çok kısa sürdüMide bulantısı başlarda mıydı
Merhabalar Mide bulantısı için önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı acabaEvet sanırım 8.haftadaydı ama çok kısa sürdü
Ben sadece 2 gün mide bulantısı yaşadığım için pek tecrübem yok o konuda maalesef :)Merhabalar Mide bulantısı için önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı acaba
Teşekkür ederimBen sadece 2 gün mide bulantısı yaşadığım için pek tecrübem yok o konuda maalesef :)
erkekte mide bulantım çok uzun sürmedı sabahlar bulantım oluyordu bir iki saat. ama iki kız bebemde birinde akşama kadar ikincide 24 saat kustum. ama hepsınde aynı şeylere aşerdim kavun karpuz sabun kokuları hiç bulunmayan çok şey ama hepsıde tatlıMerhaba kızlar
Erkek ve kız gebelikte neler aşerdiniz ağrılarınız nerelerdeydi? Bulantılarınız nasıldı paylaşırsanız mutlu olurum
Maalesef hiçbir şey geçirmiyor. Çok halsiz ve bitkin olduğum için doktorum prilam dr vermişti bazen işe yarıyordu yani yine bulantı ve kusmam oluyordu ama içmediğim zaman tamamen komada gibi oluyordum. Ekşi elma, üzüm gibi hafif şeyler ve tost yiyordum.Merhabalar Mide bulantısı için önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?